dilluns, 23 de març del 2015

CE JÚPITER 1 - 1 CF LLORET

El silenci de Peti

Empat (1-1) entre el CF Lloret i el CE Júpiter, en la jornada 25 de la Primera Catalana. Els barcelonins es van avançar en el minut 31, en un polèmic gol de córner de Jordi Hernández en què els lloretencs van reclamar falta sobre Jaume Prado, però els selvatans van aconseguir igualar el partit a les acaballes, per mitjà d’Àlex Ros “Peti” (89').

El Lloret va aconseguir recuperar un punt en un partit marcat per la tensió i l’emoció que es va viure durant els 90 minuts de joc. Els homes d’Edu Urdiales necessitaven refer-se de la derrota de l’anterior jornada davant del Mollet i seguir mostrant una imatge d’equip ambiciós. L’equip segueix en un gran estat de forma i ho va demostrar liderant un partit molt difícil, davant d’un rival, el Júpiter, que vol tenir opcions a l’ascens de categoria. Aquest empat ha beneficiat al Manresa, que va sumar els tres punts davant del Tecnofutbol i que ha aconseguit empatar a 50 punts amb el líder, un Granollers que no va passar de l’empat a Mollet del Vallès.

El partit, en la seva primera part, va ser molt travat, amb moltes aturades i tensió entre jugadors i membres de la banqueta. Això va suposar l’expulsió d’auxiliars de l’entrenador del Júpiter, Juanjo García, i també la del lateral lloretenc Dani Rivas. Pel que fa al joc, el Lloret va intentar crear davant d’un equip rival que va buscar un joc més directe. Els locals es van avançar en el minut 31, en un gol per a la polèmica. Va ser en un córner que Jordi Hernández va rematar en el segon pal. Els lloretencs van demanar falta sobre Jaume Prado, però l’àrbitre Ceacero Solana no ho va considerar així i va donar vàlid el gol. L’altra acció destacada del Júpiter va ser en un mà a mà de Kuku amb un Prado que retornava de la seva sanció i que va guanyar la partida al davanter. En el Lloret, les millors ocasions van ser per Poderoso, en una rematada al travesser, a la sortida d’un córner, i Jordi Valls, amb un xut des de llarga distància que va marxar prop del pal. A la represa, els de Juanjo García es van quedar amb un home menys, per l’expulsió de Javier Serrano (51’). Els lloretencs van ser els dominadors del joc i van gaudir de moltes opcions per empatar, amb accions de Peke i Agi. Però la igualada no va arribar fins a les acaballes, amb un Lloret llançat a l’atac. Peti, en una gran rematada de cap, després d’una perfecta centrada de Pol Gómez, van enviar la pilota al fons de la xarxa. I encara hi va haver temps per una altra ocasió. En l’última jugada del partit, Lobo va provar fortuna amb un potent xut des de la frontal, però el porter rival Buetas va desviar l’esfèrica.

El Lloret acaba la jornada en el quart lloc, amb 43 punts. El pròxim dissabte, a les 16:00h, partit a casa davant de l’UE La Jonquera.

CE Júpiter: Buetas, Grifé, Santamaria, Hernández, Serrano, Tejedor (Julián, 65’), Cañadilla (Negro, 65’), Darbra (Prat, 87’), Garcia, Santolalla, Kuku

CF Lloret: Prado; Jordi Valls (Lobo, 65’), Pol Gómez, Poderoso, Sergio; Aparicio (Ángel, 81’), Riky, Bader, Agi; Narcís (Peti, 53’) i Peke

Gols: 1-0 Hernández (31’), 1-1 Peti (89’)

Àrbitre: Ceacero Solana (Granollers). T.G.: als locals Grifé, Cañadilla, Darbra, Kuku i Julián, i als visitants Bader, Poderoso, Jordi Valls, Sergio i Pol Gómez. T.V.: expulsat, amb vermella directa, Dani Rivas, del Lloret (26’), i Serrano, del Júpiter, per doble groga (51’).

Incidències: Jornada 25 de la Primera Catalana. Camp Municipal Júpiter (Barcelona).