divendres, 20 de març del 2015

LA PRÈVIA: CE JÚPITER - CF LLORET



Refer-se i seguir caminant

El CF Lloret afrontarà aquest diumenge, a partir de les 12:00h, un dels partits més importants i complicats del que resta de temporada. Els homes d’Edu Urdiales es desplacen al camp del CE Júpiter, en un enfrontament d’històrics del futbol català que volen seguir el ritme que marca el líder de la Primera Catalana, el Granollers. Ho faran amb la intenció d’oblidar la derrota de la passada jornada, per 1-2 contra el Mollet, que va trencar una ratxa de 18 partits seguits sense perdre. Ara mateix, els lloretencs ocupen el cinquè lloc de la classificació, amb 42 punts. Els barcelonins, per la seva part, són tercers, amb 47, i vénen de superar el Vic per un contundent 1-5. Però el Lloret ja sap què és guanyar al Júpiter aquesta temporada. Ho va fer en el partit de la primera volta, per 2-1, amb els gols de Peke i Riky.  

Comença la recta final del campionat, on es posaran en joc 30 punts en poc més de dos mesos. El Lloret no vol renunciar a res i segueix amb l’ambició de poder finalitzar la temporada a la part alta de la classificació. Els lloretencs necessiten guanyar per no despenjar-se dels tres equips capdavanters (Granollers, Manresa i Júpiter). Després de quatre partits de sanció, Edu Urdiales recupera dos homes importants com Jaume Prado i Bader per disputar aquest compromís. Per contra, el tècnic no podrà comptar amb el lateral esquerrà Pol Ros, sancionat amb un partit per la seva expulsió per doble groga contra el Mollet, i haurà de tornar a modificar la línia defensiva.

El partit serà dirigit per Ferran Ceacero Solana, del Col·legi de Granollers, que arbitrarà per primera vegada al Lloret. Els assistents seran Xavier Delgado Mesa i Albert Ganduxe López, tots dos del mateix col·legi.


Què va passar en l’últim Júpiter - Lloret?

El partit a domicili davant del Júpiter es va disputar en la jornada 3 de la passada jornada. El resultat va ser de derrota per 2-1, tot i el bon encontre que van disputar els homes d’Edu Urdiales. La primera part va acabar sense gols i la represa va començar de la millor manera possible. En el primer minut (46’), Agi Dambelley va obrir el marcador, aprofitant una pilota que havia quedat morta. L’alegria va durar poc i és que en el minut 55 va arribar l’empat dels rivals. Va ser en un córner que va finalitzar Jesús Martínez. La remuntada local va arribar en el 80’, quan Israel Medina va superar Gianni, de cap, per fer el definitiu 2-1. El Lloret finalitzava la tercera jornada de lliga en el desè lloc, amb 3 punts.

Aquest diumenge, a les 12:00h, duel d’històrics. El CF Lloret visita el camp del CE Júpiter i vol tornar amb els tres punts.

#AmuntLloret