diumenge, 17 de maig del 2015

CF LLORET 0 - 0 UD MOLLETENSE


Ni Santiago Vicente ni el Molletense poden amb el Lloret


Empat sense gols (0-0) entre el CF Lloret i l’UD Molletense, en la jornada 32 de la Primera Catalana. Els homes d’Edu Urdiales van disposar d’ocasions per trencar la ratxa negativa, però la sort no els va acompanyar en un partit marcat per les polèmiques decisions de l’àrbitre tarragoní Santiago Vicente, que va deixar el conjunt lloretenc amb tres homes menys, amb les expulsions de Bader, Riky i Kutxo.

Hem d’anar fins a la temporada 2012/2013 per trobar l’última vegada que el Lloret va acabar un partit amb tres jugadors expulsats. Va ser en el camp del Farners. Un fet poc habitual que, aquest dissabte, es va tornar a repetir. Els homes d’Edu Urdiales van finalitzar l’enfrontament davant del Molletense jugant amb 8 homes, amb un sistema 4-2-1. Els rivals, tot i comptar amb 3 jugadors més en els darrers 15 minuts, no van ser capaços d’aprofitar-ho i els lloretencs, que van saber defensar-se, no van haver de patir en excés en el tram final. Abans, els locals van disposar d’oportunitats de gol per aconseguir la victòria, però la sort no els va acompanyar i ja són 9 jornades seguides sense guanyar.  

El duel va ser molt disputat, quan hi havia igualtat numèrica i també quan el Lloret va anar perdent efectius. Les primeres aproximacions van arribar per part dels locals. Peti, amb una rematada en el segon pal, va poder obrir el marcador, però l’esfèrica no va trobar porteria. També ho va provar Peke, amb dos potents xuts des de la frontal, però sense el premi del gol. Els visitants, per la seva part, ho van intentar per mitjà de Jiménez, que va provocar una bona intervenció de Jaume Prado. En el minut 35, els homes d’Edu Urdiales es van quedar amb un jugador menys. Bader, després que el linier interpretés que havia utilitzat el colze de manera il·legal, va veure la vermella directa i el Lloret va afrontar tota la segona meitat en inferioritat. A la represa, el Molletense no va saber aprofitar el fet de comptar amb més homes sobre la gespa i no va crear un excessiu perill a l’àrea selvatana. Els lloretencs, per la seva part, van poder endur-se el partit amb ocasions de Peke i Agi. En el 78’, l’àrbitre Santiago Vicente, va perdre els papers i va castigar el Lloret de manera molt severa, amb dues expulsions: a Riky, per la disputa d’una pilota, i a Kutxo, per protestes. El partit va acabar amb 8 lloretencs contra 11 molletans, però es va mantenir en 0-0 inicial.   

L’equip segueix en el vuitè lloc, amb 46 punts. La pròxima jornada, desplaçament al camp de l’UE Avià. Serà dissabte, a les 16:00h.


CF Lloret: Prado; Pol Gómez, Lobo, Poderoso, Aparicio; Riky, Bader, Agi (Ángel, 87’), Peti (Àlex Bertran, 74’); Narcís (Kutxo, 60’) i Peke

UD Molletense: Morgade, Fàbrega (Matito, 74’), Rodríguez, Benito, Cano, Fernández, Jiménez (Toribio, 56’), Iborra (López, 66’), Tejada, Ballesteros (Souto, 74’) i Latre (Gonzales, 56’)

Àrbitre: Santiago Vicente (Tarragona). T.G.: als visitants Rodríguez, Moris, Benito i Souto. T.V.: expulsats, amb vermella directa, els locals Bader (35’), Riky (79’) i Kutxo (79’).

Incidències: Jornada 32 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).



(Imatges del partit: Albert Amaya)