divendres, 22 de maig del 2015

LA PRÈVIA: UE AVIÀ - CF LLORET


La bèstia negra del Lloret

El CF Lloret jugarà, aquest dissabte, a partir de les 16:00h, davant de l’UE Avià, a domicili. La jornada 33 de la Primera Catalana, la penúltima del campionat, portarà als homes d’Edu Urdiales a un camp en el qual encara no han estat capaços de sumar cap punt en els darrers anys. L’equip lloretenc arriba en un mal moment de resultats. Els selvatans fa 9 partits seguits que no guanyen i se situen vuitens, amb 46 punts. En la passada jornada, empat (0-0) a casa davant del Molletense. Per la seva part, el conjunt que entrena Albert Garcia ve de perdre a Vic, per 1-0, i amb aspiracions d’acabar la temporada en el tercer lloc. Ara mateix, són quarts, amb 56 punts. En el partit de la primera volta, empat sense gols.

Des de l’últim ascens a la Primera Catalana, el Lloret no ha estat capaç de puntuar en els seus desplaçaments a Avià. De moment, tres derrotes en tres partits jugats. Els lloretencs volen trencar aquesta mala ratxa davant d’un dels rivals que més maldecaps acostuma a oferir al conjunt selvatà. Per aquesta cita, l’equip presenta un gran nombre de baixes: Bader, Riky i Kutxo, per sanció, Jordi Valls, per lesió, Sergio, Peti i Dani Rivas, per motius laborals i Agi, per decisió tècnica. Edu Urdiales ha hagut de completar la convocatòria amb el jugador del Lloret “B”, Edrissa Camara, que ja va debutar amb l’equip al camp del Tecnofutbol, i amb quatre membres del Juvenil “A”: Vadó Pujol, Jan Muniesa, Adrián Expósito i Isaac Lara, que ja ha participat amb la primera plantilla en dues ocasions.

L’àrbitre del partit serà el lleidatà Adrià Picazo Hernández. Serà la segona vegada, en la present temporada, que aquest col·legiat dirigirà un partit del Lloret. Ja ho va fer en la jornada 18, en un triomf dels homes d’Edu Urdiales, per 1-2, a Barcelona davant de l’Horta. Els assistents, també de Lleida, seran Arnau Capdevila Espitia i Georgi Vladimirov Barakov.


Què va passar en l’últim Avià - Lloret?

L’últim desplaçament del Lloret al camp de l’Avià va ser en la jornada 16 de la passada temporada i el resultat no va ser positiu. Derrota per 1-0 en un partit que es va decidir en una acció a pilota aturada. El gol de l’Avià va arribar en el minut 29, en un servei de córner que va finalitzar el rival Sergio Domínguez. Va ser un duel molt disputat, però la sort no els va acompanyar. Aquell dia, a més, els lloretencs van acabar el partit amb tres sancions: l’entrenador Edu Urdiales i els jugadors Riky i Pol Gómez van ser expulsats per l’àrbitre lleidatà Castro Sánchez.  

Només queden dues jornades. Aquest dissabte, a les 16:00h, el Lloret vol trencar la seva mala ratxa a Avià.

#AmuntLloret