diumenge, 3 de maig del 2015

CF LLORET 1 - 1 UD GRAMENET MILAN

S’escapen dos punts en el temps afegit

Empat entre el CF Lloret i l’UD Gramenet, en el partit avançat a dissabte de la jornada 30 de la Primera Catalana. L’equip visitant va aconseguir la igualada en el temps afegit (90’) gràcies a un gol d’Agustín Cos, que va servir per privar de la victòria al conjunt d’Edu Urdiales, que dominava des del 47’, amb un gol de Bader, de penal.

El Lloret segueix sense aixecar cap en aquest tram final de temporada. Aquest dissabte va estar molt a prop de trencar la mala ratxa, que ja dura 7 partits. Quan semblava que els selvatans sumarien els tres punts, un gol d’Agustín Cos en el temps afegit va deixar els ànims gelats. Va ser un partit molt igualat fins al minut 90, però, en els 4 minuts de descompte, la Gramenet va fer l’empat i va gaudir de diferents ocasions clares per marxar de Lloret de Mar amb la victòria. El conjunt lloretenc va comptar amb les bones intervencions de Jaume Prado, que va evitar el gol dels visitants amb una actuació destacada al llarg de tot el partit. Tot i així, els locals també van tenir bones oportunitats per vèncer, però no van estar encertats en els darrers metres.

Durant el primer temps, la possessió va estar força repartida entre els dos equips, que van disposar d’accions per obrir el marcador. El Lloret ho va provar amb jugades per banda de Bader i Ivi, que buscaven l’entrada dels davanters amb bones centrades. Agi va tenir la primera ocasió, però el seu xut va ser refusat pel porter rival Joan Compte. Poc després, Narcís no va tenir fortuna, en una rematada dins de l’àrea. L’opció més destacada dels visitants es va produir a poc pel descans, però Jaume Prado va evitar el gol amb una bona estirada. Els gols van arribar en la segona meitat. Els homes d’Edu Urdiales es van avançar en l’inici (47’), en un penal que es va cometre sobre Kutxo, que acabava de substituir Agi en el descans. L’encarregat de transformar la pena màxima va ser Bader, que va anotar el seu sisè gol de la temporada. L’emoció es va mantenir fins al final, amb un desenllaç molt negatiu. En el minut 90, la Gramenet va fer l’empat, en una rematada d’Agustín Cos dins de l’àrea, en una jugada en què la defensa del Lloret no va poder refusar amb contundència. Amb l’1-1, i fins que l’àrbitre Ferrer Font no va decretar la finalització del partit, el conjunt entrenat per José Carrasco va comptar amb tres ocasions de gol que van poder decantar la balança pels de Santa Coloma de Gramenet, però el marcador ja no es va moure.

Amb aquest empat, el Lloret baixa al vuitè lloc, amb 45 punts. La pròxima jornada, l’equip es desplaça al camp del Tecnofutbol. El partit es jugarà dissabte, a les 18:00h.

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Pol Gómez, Poderoso (Ángel, 65’), Àlex Bertran (Dani Rivas, 55’); Lobo, Riky, Ivi, Bader (Marc Soler, 65’); Agi (Kutxo, 46’) i Narcís (Isaac Lara, 60’)

UD Gramenet Milan: Compte, Pérez, Cardete, Barry, Pluvins, Ranchal, Canelada, Martín (Segura, 57’), Yustos, Mendoza (Ezzejjari, 75’) i Cos

Gols: 1-0 Bader (p.) (47’) i 1-1 Cos (90’)

Àrbitre: Ferrer Font (Bages). T.G.: als locals Àlex Bertran, Bader, Poderoso, Marc Soler, Kutxo i Jordi Valls, i als visitants Yustos, Barry, Martín, Canelada, Mendoza, Segura i el segon entrenador Ignasi Senabre.

Incidències: Jornada 30 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).