divendres, 1 de maig del 2015

LA PRÈVIA: CF LLORET - UD GRAMENET MILAN


Jutges del descens

Aquest dissabte, a les 17:00h, el Club de Futbol Lloret jugarà la jornada 30 de la Primera Catalana. El rival serà l’UD Gramenet, que visitarà el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar amb urgències de victòria en una de les seves darreres oportunitats per sortir dels llocs de descens. Els homes d’Edu Urdiales volen canviar la dinàmica de 6 partits seguits sense vèncer. En la passada jornada, els lloretencs van perdre per 1-0 a L’Escala i se situen en el setè lloc de la classificació, amb 44 punts. Els barcelonins vénen de guanyar contra el Vic, per 4-2, i es troben en la setzena posició, amb 29 punts. En la primera volta, empat a 1, amb un gol de Riky, de penal.

La Primera Catalana arriba al seu tram final. Ja només queden 5 partits per finalitzar la temporada i el Lloret arriba a les darreres jornades amb els deures fets i la permanència a la butxaca. No és el mateix cas, el de la Gramenet. L’equip que entrena Jose Carrasco es troba lluitant per la salvació, amb equips com el Molletense o el Tecnofutbol, que també se les hauran de veure amb el conjunt selvatà. D’aquesta manera, el Lloret serà un dels jutges que decidirà qui ocupa, al final de la temporada, els llocs de la zona baixa de la classificació i juga la pròxima temporada a la Segona Catalana. Per aquesta jornada, Edu Urdiales no podrà comptar amb els seus dos màxims golejadors. Rubén “Peke” i Àlex “Peti” van veure la cinquena groga contra L’Escala. També, per acumulació d’amonestacions, l’equip perdrà un dels futbolistes més utilitzats en el centre del camp: Xavi Aparicio.

L’àrbitre serà Martí Ferrer Font, del Bages. Serà la segona vegada aquesta temporada en què aquest col·legiat dirigirà un partit del Lloret. Ja ho va fer en la jornada 5, en un enfrontament davant del Girona “B” que va acabar amb derrota per 4-2. Aquell dia, Ferrer Font va assenyalar 3 penals a favor dels lloretencs i va expulsar el central Pol Gómez. Els seus assistents seran Oriol Escuder Gómez i Oriol Parcerisa Grau.

No et quedis a casa i vine a donar el teu suport al Lloret. Aquest dissabte, partir de les 17:00h, CF Lloret - UD Gramenet.

#AmuntLloret