dilluns, 1 de juny del 2015

L'ADÉU D'ÀLEX BERTRAN


“Em sap greu marxar, però sóc optimista, miro endavant, i sé que he donat tot allò que havia de donar”



Després de 9 temporades defensant la samarreta del CF Lloret, Àlex Bertran ha decidit posar el punt final a la seva trajectòria com a futbolista de la primera plantilla, per engegar nous projectes personals. El lateral esquerrà, que va anunciar la seva retirada durant el passat mes de febrer, va acomiadar-se dels companys, familiars i seguidors en l’últim partit de la temporada, amb una golejada per 8-0 contra el Farners.

A banda de jugar a l’entitat lloretenca, al llarg de tota la seva carrera futbolística, també ha format part de la Penya Barcelonista de Lloret de Mar, el Vilobí, el Manlleu i el Vic. A l’edat de 32 anys, Bertran obre un nou capítol en la seva vida, però ho farà amb molts records que l’acompanyaran sempre. Imatges inoblidables de les grans tardes de futbol pujant la banda esquerra.  

Escolta les declaracions d’Àlex Bertran, després del seu darrer partit amb el CF Lloret:

A continuació, us deixem amb les millors imatges de l’homenatge que va rebre Àlex Bertran abans de l’inici del partit, en un acte que va comptar amb el discurs del president Eduard Coloma i l'entrega d'una placa commemorativa, per part de l'exjugador Pep Cardona, en nom de tot el CF Lloret:






(Autora de les imatges: Asun)