diumenge, 27 de setembre del 2015

CF LLORET 0 - 0 UD MOLLETENSE

Espessos

Empat sense gols (0-0) entre el CF Lloret i l’UD Molletense, en un dels partits que obria la quarta jornada de la Primera Catalana. Els lloretencs, que no van poder gaudir d’una tarda d’encerts, no van aconseguir perforar la porteria rival malgrat intentar-ho amb insistència durant el segon temps i acabar jugant en superioritat numèrica.

No va ser una bona tarda de futbol pel Lloret. Els homes d’Edu Urdiales no van poder sumar el segon triomf de la temporada i van deixar escapar dos punts davant d’un equip que encara no havia aconseguit puntuar. Si bé és cert que tots dos equips van mostrar una alta intensitat en el joc, lluitant cada pilota com si fos la darrera, el joc que es va practicar no va ser vistós. L’excés de joc directe i la poca circulació en el centre del camp van condicionar un partit en què es van poder veure poques ocasions de gol. A la part final de l’encontre, l’àrbitre Galera Serrano va agafar tot el protagonisme, expulsant dos jugadors de l’equip rival i desesperant, amb les seves confuses decisions, als membres locals i visitants.

Un xut de Peti, que va marxar fregant el pal dret de la porteria defensada per Gallardo, va ser el primer avís del Lloret, abans d’arribar al minut 5 de joc. Semblava que es presenciaria un partit animat però no va ser així i les ocasions durant la primera meitat van escassejar. Els homes d’Edu Urdiales van voler portar la iniciativa però el Molletense va saber defensar-se. A la represa, els lloretencs van disposar de més possessió de pilota i, també, de més ocasions. Les millors, a pilota aturada i per mitjà de Bader, que va entrar al descans, juntament amb Moisés i Xavi Martínez. Més tard, Chino i Pol Huerta també va disposar de minuts. El tram final va estar marcat per la polèmica. El col·legiat Galera Serrano va expulsar els visitants Moris i Cano i el Molletense va aguantar el 0-0 amb 9 homes. En l’últim instant, un llançament de falta de Bader va poder suposar el triomf del Lloret. El porter Gallardo, amb una bona estirada, va evitar l’1-0 i el partit va acabar amb l’empat inicial i amb repartiment de punts.

El Lloret és onzè, amb 5 punts. La pròxima jornada, desplaçament a l’Estadi Municipal Xevi Remon, per jugar davant de l’UE Vilassar de Mar. Serà diumenge, a les 12:00h.

CF Lloret: Prado; Arsen, Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros; Lobo (Chino, 80’), Aparicio, Jordi Valls (Moisés, 46’), Puntí (Huerta, 70’); Peti (Martínez, 46’) i Narcís (Bader, 46’)

UD Molletense: Gallardo, Moris, Yustos, Cano, Merlatti, Cabanas (Pou, 76’), Quijada, Matito, Latre (Jiménez, 70’ (Pintado, 87’)), Ballesteros (López, 63’) i Kishimoto (Yustos, 76’)

Àrbitre: Galera Serrano (Vallès Occidental). T.G.: als locals Aparicio, Pol Gómez, Lobo, Prado i Huerta, i al visitant Matito. T.V.: expulsat, per doble groga, els visitants Moris (73’) i Cano (86’).

Incidències: Jornada 4 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).