divendres, 25 de setembre del 2015

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


CF LLORET - UD MOLLETENSE

Edu Poderoso, en una acció del partit de la passada temporada contra el Molletense.

Edu Urdiales:
“Hem sorprès molta gent en aquest inici”

Aquest dissabte, a les 17:00h, el CF Lloret torna a casa per disputar la Jornada 4 de la Primera Catalana. El rival serà el l’UD Molletense, cuer de la competició, que encara no ha aconseguit sumar cap punt però que està venent molt cares les seves derrotes. Lloretencs i molletans arriben a la cita després de perdre el passat cap de setmana a Manresa (1-0) i a casa contra el Mataró (1-2), respectivament. Els selvatans volen tornar a regalar un triomf a la seva afició, com ja van fer en la segona jornada davant de La Jonquera. En l'enfrontament del passat curs, el resultat va ser d'empat (0-0).

En la roda de premsa prèvia, el tècnic Edu Urdiales ha parlat del Molletense i ha explicat que “és un conjunt molt semblant a nosaltres, de la nostra lliga, pel que fa al pressupost i la condició d’equip modest. Tot i així, amb il·lusió, són iguals que qualsevol plantilla de la categoria. És cert que han perdut alguns jugadors, però tenen un bloc molt unit”.

L’equip lloretenc és dotzè, amb 4 punts dels 9 possibles. Urdiales ha assegurat estar “molt content amb la imatge de les primeres jornades. Hem sorprès molta gent que no esperava que poguéssim estar a aquest nivell en l’inici de lliga”. L’entrenador ha recordat que “hem empatat en el camp d’un dels favorits per estar a la part alta, l’Horta, hem guanyat contra La Jonquera, que s’ha reforçat molt bé, i a Manresa vam ser mereixedors de sumar algun punt més”. El tècnic, a més, considera molt important assegurar els partits de casa: “el camp del Lloret ha de ser molt difícil i entrenem amb aquesta intenció. Hem de seguir amb la mateixa il·lusió i en la línia que portem, lluitant cada pilota com si fos l’última”.

Albert Puntí és la principal novetat en l’equip. El vidrerenc estarà a disposició del tècnic després de la seva absència en la passada jornada. Per aquesta cita, una única baixa, la del lesionat Carlos Gómez. Pel que fa l’alineació, Edu Urdiales no ha volgut donar pistes sobre l’onze que iniciarà el partit contra el Molletense.

L’encontre estarà dirigit pel senyor Daniel Galera Serrano, del Col·legi del Vallès Occidental. Els assistents, de la mateixa delegació, seran Javier López Berges i David Rodríguez Marín.