divendres, 30 d’octubre del 2015

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


CE MATARÓ - CF LLORET

Juki Caballero disputarà el seu primer partit oficial amb el Primer Equip.

Edu Urdiales:
“Volem els tres punts per preocupar-nos de la part alta”

Aquest diumenge, a les 16:30h, el CE Mataró i el CF Lloret tancaran la novena jornada de la Primera Catalana. Ho faran en un duel en què tots dos equips buscaran el tercer triomf de la temporada per començar a sortir de la zona baixa de la classificació. Els del Maresme vénen d’empatar (0-0) contra el Sants i se situen tretzens, amb 9 punts. Els de La Selva, per la seva part, van vèncer L’Escala el passat cap de setmana per 3-1 i ocupen el dotzè lloc de la competició, amb 10 punts.

Sobre el rival, Edu Urdiales, en la roda de premsa prèvia al partit, ha comentat que “és un equip que intenta practicar un bon futbol i que està posant les coses molt complicades als contraris”. A més, ha volgut destacar que “el Mataró té bons jugadors com Rodri o Aitor, que és un dels millors laterals de la categoria, però no l’haurem de patir perquè està sancionat. A més el seu entrenador (José María Polo) té les idees molt clares”. José María Polo, per cert, de la mateixa manera que Aitor González, haurà de veure el partit des de la graderia, per la seva expulsió en la passada jornada.

Pel que fa les baixes del Lloret, la més destacada és la del porter Jaume Prado, lesionat de l’esquena durant aquesta setmana. Això provocarà el debut en partit oficial de Juki Caballero. Urdiales ha explicat que “en Juki es troba ben preparat, ha estat entrenant durant aquests mesos per tenir aquesta oportunitat”. El tècnic afegeix que “els companys el coneixen bé i ell està totalment adaptat a l’equip, tenim màxima confiança en ell i segur que ens ajudarà a sumar els tres punts”. Prado s’uneix a les baixes ja conegudes de Jordi Valls, Bader, Peti i Carlos Gómez. Per contra, l’entrenador recupera Arsen, que ja ha superat la seva sanció. A més, han entrat en convocatòria tres jugadors del filial: el porter Jose Andrés Gálvez, el migcampista Juan Romero i el davanter Lamine Diallo.  

Si els lloretencs guanyen, es col·locaran amb 13 punts, els mateixos que tenen, abans de començar la jornada, el Tona i l’Avià, en el cinquè i sisè lloc, respectivament. És una nova mostra de la igualtat de la Primera Catalana, sobre la qual el tècnic considera que “inclús encara és més gran que en altres anys”. Urdiales explica que “si aconsegueixes dues victòries et col·loques a dalt i si perds dos partits et col·loques a baix, per això volem els tres punts per estar més tranquils i preocupar-nos del grup de la part alta”.

Aquest Mataró - Lloret estarà dirigit pel senyor Josep Maria Santiago Vicente, del Col·legi de Tarragona. Els seus assistents seran els també tarragonins Daniel Cañabate Matas i Antonio Berzosa Carballo.