dilluns, 2 de novembre del 2015

CE MATARÓ 0 - 0 CF LLORET


Guanyar a casa, puntuar fora

(Acció de perill del Mataró. / Font: CE Mataró)

Empat sense gols (0-0) entre el CE Mataró i el CF Lloret en la jornada 9 de la Primera Catalana. Els homes d’Edu Urdiales van tornar a ser un equip sòlid en defensa, amb Juki debutant a la porteria, però no van ser capaços de materialitzar les jugades ofensives de què van disposar i van marxar amb un punt que els ajuda a escalar posicions.

El Lloret va complir la màxima futbolística que diu que guanyar els partits de casa i no perdre fora és bon senyal. El conjunt lloretenc va tornar a deixar a zero el seu portal, però, també, la porteria rival. De nou, l’equip no va estar encertat de cara a gol. Tot i així, la imatge de solidesa defensiva i de treball en les diferents zones del camp hi van ser presents al llarg dels 90 minuts. Al davant, un Mataró que va fer treballar els lloretencs, en especial, durant el segon temps. Al final, el Lloret va sumar un punt que el permet avançar dos llocs a la classificació, si bé és cert que no l’allunya massa, per puntuació, de la zona baixa. Pel que fa l’alineació titular, Edu Urdiales va repetir el mateix onze que va superar L’Escala, en la passada jornada, per un resultat de 3-1, a excepció del porter. Jaume Prado no va poder participar per una lesió a l’esquena. El seu lloc el va ocupar Juki Caballero, que va debutar en partit oficial sense encaixar cap gol i mostrant seguretat.  

La primera ocasió destacada del partit va arribar del bàndol local. El davanter Rodri va poder obrir el marcador però el seu xut va marxar creuat, davant de la sortida del porter selvatà Juki. Un Juki que, minuts després, va lluir-se en un llançament de falta directa dels mataronins. Els lloretencs van disposar de les seves opcions per mitjà de Puntí, Martínez i Chino, però les seves rematades no van trobar el camí del gol. La possessió de l’esfèrica, en la seva major part, va ser pel Lloret durant els primers 45 minuts de joc. A la represa, el domini es va igualar i tots dos conjunts van poder desnivellar la balança. La millor ocasió pels homes d’Edu Urdiales va sortir de les botes de Pol Gómez. Va ser en un llançament directe de falta llunyana, amb la potència que caracteritza el jove central lloretenc. Per la seva part, el Mataró, en una rematada de Touray que va marxar fregant el pal, va poder endur-se la victòria. El partit va acabar amb repartiment de punts. Després del xiulet final de l’àrbitre tarragoní Santiago Vicente, aquest va decidir expulsar Mateo Rodríguez, del Lloret, després d’una picabaralla amb un jugador rival.  

El Lloret acaba la jornada en el desè lloc de la classificació, amb 11 punts. Dissabte vinent, a les 17:00h, partit a casa davant de la UE Sants. Serà després de l’acte de presentació dels equips de l’entitat, en jornada de portes obertes, amb entrada gratuïta al Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CE Mataró: Andinach, Urbano, Aznar, Pérez, Nimaga, Moreno, Rodríguez (Anes, 80’), Touray (Aranyo, 70’), Redondo, Hernández i Aguilar

CF Lloret: Juki; Huerta (Moisés, 58’), Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros; Aparicio (Lobo, 70’), Chino, Mateo, Puntí; Majó (Lamine, 80’) i Martínez (Narcís, 58’)

Àrbitre: Santiago Vicente (Tarragona). T.G.: als locals Urbano i Hernández, i als visitants Chino, Pol Gómez i Romero. T.V.: expulsat el lloretenc Mateo, un cop va finalitzar el partit.

Incidències: Jornada 9 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Mataró).