dilluns, 30 de novembre del 2015

CF LLORET 2 - 2 CE FARNERS

Sense premi en el derbi selvatà

Empat en el derbi selvatà entre el Lloret i el Farners, en la jornada 13 de la Primera Catalana. Arnau Terradas, amb un gran gol (61’), va avançar al conjunt lloretenc, que va veure com els rivals donaven la volta en el 71’ i en el 77’, per mitjà de Ferran Nierga, però que va aconseguir rescatar un punt gràcies a un gol d’Albert Puntí (80’).

Vuitè empat de la temporada en només 13 jornades. El Lloret segueix sense perdre, però també sense encarrilar una ratxa de, com a mínim, dues victòries seguides. Segurament, qui més va merèixer la victòria va ser l’equip d’Edu Urdiales. Durant el primer temps, els lloretencs van ser els dominadors del joc i, en la represa, la sort no els va acompanyar en els moments clau. Com sempre, la intensitat del Lloret va ser molt alta. Malgrat les baixes, l’equip va mostrar un gran ritme. En la segona part, però, el partit es va trencar i la balança s’hauria pogut desnivellar a favor de qualsevol dels dos bàndols. A destacar, el retorn de Riky Serralunga, que va disputar 35 minuts de la represa. Va ser una jornada en què l’entitat, a més, va recordar Antonio Cascales amb un minut de silenci abans de l’inici del partit.

No es pot destacar cap acció de perill durant la primera part. El joc va transcorre, en la major part del temps, en el centre del camp, amb dos conjunts que no van donar cap pilota per perduda. Tot i que la possessió va ser pel Lloret, el Farners va provar de crear perill amb sortides ràpides al contraatac, sense sort. Els gols van arribar en el segon temps. Els lloretencs van donar el primer cop i ho van fer per mitjà del jove Arnau Terradas. L’extrem, en jugada personal, va estrenar-se com a golejador amb el primer equip, en una acció en què va encara un contrari al vèrtex de l’àrea, per acabar introduint la pilota al fons de la xarxa, fent inútil l’estirada de Martí Bartrina. Era el minut 61. El Farners, però, no es va enfonsar i va donar la volta al marcador amb un protagonista destacat: Ferran Nierga. Va ser l’autor dels dos gols. El primer, en el 71’, en un córner. El segon, en el 77’, en un magistral llançament de falta directa. Però el Lloret no va deixar de creure i va aconseguir la igualada. Va ser en el minut 80, en un xut llunyà d’Albert Puntí que va sorprendre Bartrina. En els darrers instants, tots dos conjunts van buscar la victòria, però el marcador ja no es va moure.

El Lloret acaba la jornada onzè, amb 17 punts. El pròxim cap de setmana, s’atura la competició. Els homes d’Edu Urdiales tornaran dissabte 12 de desembre, amb un desplaçament al camp del CE Abadessenc, per jugar a partir de les 16:00h.

CF Lloret: Prado; Arsen, Huerta, Poderoso, Puntí; Chino, Lobo (Majó, 55’), Moisés (Romero, 82’); Arnau (Óscar, 71’), Peti i Narcís (Riky, 55’)

CE Farners: Bartrina, Massegú, Rossell (Nierga, 60’), Riart, Criado, Vilà, Fernández, Arjona (Dot, 83’), Tena, Giró (Pellicé, 83’) i García (Ortiz, 83’)

Goles: 1-0 Arnau (61’), 1-1 Nierga (71’), 1-2 Nierga (77’) i 2-2 Puntí (80’)

Àrbitre: Rodríguez Enrique (Barcelona). T.G.: als locals Peti, Lobo, Poderoso i el tècnic Edu Urdiales, i als visitants Rossell, Giró, García i Fernández. T.V.: expulsat, amb vermella directa, el segon entrenador del Lloret, Pere González (80’).

Incidències: Jornada 13 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar). Abans de l’inici del partit, es va guardar un minut de silenci en memòria d’Antonio Cascales, exjugador de l’entitat i delegat del Juvenil “B” del CF Lloret.