divendres, 27 de novembre del 2015

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


CF LLORET - CE FARNERS

El Lloret - Farners de la temporada passada va ser l'últim partit d'homes com Àlex Bertran i Marc Soler.

Edu Urdiales:
“Serà un derbi intens i maco”

Aquest dissabte, a les 16:00h, el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar acollirà el derbi selvatà de la Primera Catalana entre el CF Lloret i el CE Farners. És un partit molt important pels homes d’Edu Urdiales, que volen confirmar el bon estat de forma i seguir encadenant jornades sense perdre. Ja fa cinc setmanes seguides que els lloretencs no saben què és la derrota. En l’últim partit, triomf a Andorra per 1-2, que els ha servit per situar-se en el dotzè lloc de la classificació, amb 16 punts. El Farners, per la seva part, arriba a aquesta cita en catorzena posició, amb 12 punts, i després de caure a casa per 0-3 davant del Mataró. En l’enfrontament de la temporada passada, disputat en l’última jornada de competició, el Lloret va golejar de manera escandalosa el conjunt colomenc per 8-0.

En roda de premsa, Edu Urdiales ha parlat de la novetat més destacada: el fitxatge de darrera hora de Riky Serralunga, que torna a la disciplina del Lloret després de tres mesos d’inactivitat. El tècnic considera que s’ha recuperat “un dels jugadors més importants de la temporada passada. És una gran notícia per nosaltres i segur que en Riky ens ajudarà molt”.

Com s’ha indicat abans, el Lloret va golejar per 8-0 el Farners, en l’últim duel. En aquest sentit, Urdiales explica que “els equips han canviat molt. Nosaltres tenim molts jugadors que no ho van viure, i ells també. És una temporada nova, amb nous objectius. Hem de seguir en la línia que estem. Crec que serà un derbi intens i maco, perquè ells voldran refer-se de la derrota del passat cap de setmana”.

A banda de la novetat de Riky, la convocatòria s’ha format amb 16 jugadors, 3 dels quals pertanyen al filial: Arnau Terradas, Óscar Lozano i Juan Romero. L’equip compta amb un total de 8 baixes. 4 d’aquestes absències són per sanció: Pol Gómez, Xavi Aparicio, Pol Ros i Mateo Rodríguez. Les altres 4, per lesió: Jordi Valls, Bader El Alami, Xavi Martínez i Carlos Gómez. Urdiales reconeix que “el nombre de baixes és molt gran, però tenim la gran sort de comptar amb una plantilla compensada. No veurem cap mancança en l’equip, els jugadors que sortiran estan preparadíssims i tenen un nivell molt alt. Farem un bon partit, segur”.

Aquest Lloret - Farners es disputarà a les ordres del senyor José María Rodríguez Enrique, del Col·legi de Barcelona. Els assistents seran els barcelonins José Unai García Urbaneja i Xavier Codina Casanovas.