diumenge, 22 de novembre del 2015

FC ANDORRA 1 - 2 CF LLORET

Neu, fred, vent i tres punts

Victòria del CF Lloret a Andorra, per 1-2, en la jornada 12 de la Primera Catalana. Els gols de Xavi Aparicio (3’) i Narcís Caballero (44’) en el primer temps van servir per donar un merescut triomf a l’equip d’Edu Urdiales, que va encaixar un gol en el 89’, obra de Ludovic Clemente, i van permetre trencar la dinàmica d’empats en què havia entrat el conjunt lloretenc.

El llarg viatge a Andorra va acabar amb un somriure en els membres de l’expedició lloretenca. Malgrat la neu, el fred i el vent, el Lloret va tornar amb els tres punts, en un partit que va dominar fins al tram final. Tot i les múltiples baixes, que de cara a la pròxima jornada augmentaran a causa de l’expulsió de Pol Ros i les acumulacions de Xavi Aparicio i Pol Gómez, els homes d’Urdiales van obtenir una victòria que els ajuda a agafar aire i distància respecte de la zona de descens. Ara mateix, el Lloret s’allunya a 5 punts i trenca una ratxa de 3 jornades sense guanyar.

Durant el primer temps, l’Andorra va voler tenir la possessió i els lloretencs van proposar un joc més directe, buscant sortides ràpides al contraatac. Qui va donar el primer cop va ser el Lloret. Ben d’hora, en el minut 3, Xavi Aparicio, amb poc angle, va rematar una centrada des de la banda i va col·locar el 0-1 en el marcador. El migcampista, per cert, va haver de ser substituït en el minut 25’, per Moisés Ramírez, a causa d’un cop en una acció amb un contrari. Abans del descans, els selvatans van fer el 0-2. El segon gol va arribar per mitjà de Narcís Caballero, que suma 4 dianes. A la represa, els homes d’Edu Urdiales van ser els dominadors i van mostrar-se superiors. Aquesta superioritat es va veure incrementada a partir del minut 56, arran de l’expulsió del jugador andorrà Robert Font. El Lloret va crear moltes ocasions de gol i totes elles van ser clares. Peti, Arnau, Moisés i Huerta van poder fer el tercer en diferents accions davant del porter visitant però les seves definicions no van ser encertades. En el minut 85, es va equilibrar la balança, pel que fa el nombre de futbolistes per cada bàndol. El lateral lloretenc Pol Ros va ser expulsat i, a partir d’aquí, l’Andorra va tenir una petita oportunitat per sumar algun punt. Els locals van retallar distàncies en el 89’, en una rematada de cap de Ludovic Clemente. En el temps afegit, els rivals ho van intentar però el Lloret va saber mantenir el triomf.

Amb aquesta victòria, l’equip puja al dotzè lloc, amb 16 punts. La pròxima jornada, derbi selvatà davant del CE Farners. Serà dissabte, a les 16:00h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

FC Andorra: Pol, Gil (Ferrer, 45’), Sánchez, Gándara, Clemente, Veiga, Font, Moreira, Gómez (Zarioh, 73’), Roch i Betriu (Viladrich, 59’)

CF Lloret: Prado; Arsen, Pol Gómez, Poderoso (Óscar, 73’), Pol Ros; Lobo (Huerta, 73’), Chino, Aparicio (Moisés, 25’), Puntí (Peti, 56’); Majó (Arnau, 56’) i Narcís

Gols: 0-1 Aparicio (3’), 0-2 Narcís (44’) i 1-2 Clemente (89’)

Àrbitre: José Barrera (Anoia). T.G.: als locals Moreira i Roch, i als visitants Aparicio, Majó, Pol Gómez i Prado. T.V.: expulsat, amb doble groga, el local Font (56’) i, amb vermella directa, el visitant Pol Ros (85’).

Incidències: Jornada 12 de la Primera Catalana. Camps de la Borda Mateu (Andorra La Vella).