divendres, 20 de novembre del 2015

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


FC ANDORRA - CF LLORET

La lesió de Juki Caballero provocarà el retorn a la titularitat de Jaume Prado.

Edu Urdiales:
“Estic contentíssim amb el joc i l’actitud de l’equip”

El CF Lloret es desplaça aquest dissabte al camp del FC Andorra, per jugar a partir de les 16:00h. Es tracta del viatge més llarg que haurà d’afrontar l’equip d’Edu Urdiales. L’objectiu és clar: tornar amb els tres punts. Els selvatans, que van empatar (1-1) en la passada jornada davant de l’Avià, són tretzens, amb 13 punts. Si bé és cert que fa quatre partits seguits que el Lloret no perd, també en fa tres que no guanya (tres empats en les darreres tres jornades). Retrobar-se amb la victòria resulta necessari per començar a escalar posicions. Els andorrans, per la seva part, se situen quinzens, en llocs de descens, amb 11 punts, després de la derrota de la passada setmana a Mataró (2-1).

En roda de premsa, Edu Urdiales ha destacat la distància del desplaçament a Andorra, fet que el preocupa per la fatiga que pugui generar en els seus futbolistes: “esperem que el viatge tan llarg no ens cansi les cames i no sortim adormits”. L’equip marxarà de Lloret de Mar a les 9 del matí i tornarà just després del partit. Tot i aquest aspecte, el tècnic assegura que “ho tenim tot ben preparat, crec que podem fer un bon partit i treure els tres punts”.

Sobre la situació de l’equip a la classificació i els darrers resultats, Urdiales explica que “anem sumant d’un en un, però també és cert que no perdem, som dels equips amb menys derrotes i això diu molt a favor nostre”. En aquest sentit, afegeix que “estic contentíssim amb el joc de l’equip i amb l’actitud. Està clar que els números defensius són d’un equip per estar a la part alta i ara ens falta millorar les xifres ofensives, però això arribarà i quan estiguem tots recuperat serem molt forts”. Apunta, a més, que “en aquesta lliga tan igualada, quan aconseguim encarrilar dues o tres victòries seguides, podrem avançar moltes posicions”.

Pel que fa la convocatòria, l’entrenador continua comptant amb les baixes per lesió del capità Jordi Valls, que ja ha començat a entrenar en solitari, Bader El Alami i Carlos Gómez. A aquestes baixes ja conegudes s’uneixen les de Juki Caballero, que serà dubte fins a última hora, Moisés Ramírez, que no es podrà desplaçar per motius laborals, i Mateo Rodríguez, que segueix sancionat. Això ha provocat que Urdiales torni a convocar jugadors del filial. Repetiran el porter José Gálvez i l’extrem Arnau Terradas. Com a novetat, viatjarà Óscar Lozano, també del Lloret “B”.

El senyor Jordi José Barrera, del Col·legi de l’Anoia, serà l’encarregat d’impartir justícia com a àrbitre principal del partit. L’acompanyaran els assistents Jordi Capdevila Bellart, del Bages, i Ricard Galera Ferrer, d’Anoia.