diumenge, 24 de gener del 2016

CF LLORET 0 - 0 UA HORTA

Es diverteixen, competeixen i planten cara al líder

Empat sense gols (0-0) entre el CF Lloret i la UA Horta, en el primer partit de la segona volta de la Primera Catalana. Lloretencs i barcelonins van protagonitzar un intens i atractiu encontre que va estar marcat per l’emoció constant i les múltiples ocasions de gol de què van disposar els dos conjunts.

Edu Urdiales parlava d’ambició durant la prèvia del partit. El Lloret la va tornar a mostrar, competint sense complexos davant del líder de la categoria. L’Horta no va poder amb els lloretencs en el partit d’anada i tampoc ha pogut en el de tornada. Tots dos entrenadors, Edu Urdiales i Xavi Molist, van coincidir al final de l’encontre en la igualtat que s’havia produït al llarg dels 90 minuts de joc i van reconèixer que l’empat era el resultat més just. Qualsevol es va poder endur la victòria però, per mala punteria i per la gran actuació dels porters Prado i Buetas, el marcador no es va moure i lloretencs i barcelonins es van repartir els punts.

Durant la primera part es van poder veure moltes ocasions de gol. L’Horta, amb un fort ritme en els primers minuts, va comptar amb dues opcions molt clares per avançar-se en el marcador. Minuts després, els lloretencs, per mitjà de Josep Maria Majó, van posar en problemes a la defensa visitant, però sense encert en els darrers metres. Els barcelonins van seguir provant fortuna però es van topar amb bones aturades de Jaume Prado i amb un Pol Ros que va evitar el primer gol de la tarda, refusant sobre la línia de gol una rematada de cap dels rivals a la sortida d’un córner. A la represa, el Lloret va dominar fins al tram final sota la direcció de Riky i Bader, que van dur el control ofensiu de l’equip. Peti i Narcís van poder obrir el marcador i Xavi Aparicio, des de llarga distància, va provocar la intervenció del porter Adrià Buetas. Els selvatans es van trobar còmodes sobre el terreny de joc i l’Horta va fer un pas enrere. Malauradament, els lloretencs no van trobar el camí del gol. En els darrers minuts, els jugadors entrenats per Xavi Molist van pujar el ritme, però no van poder marxar de Lloret de Mar amb un triomf. Els d’Edu Urdiales van tornar a mostrar el seu potencial davant d’un dels màxims aspirants a l’ascens de categoria.

El Lloret acaba la jornada amb 24 punts. Diumenge vinent, a les 16:00h, els homes d’Edu Urdiales jugaran en el camp de La Jonquera.

CF Lloret: Prado; Aparicio, Huerta, Poderoso, Pol Ros; Lobo, Riky, Bader, Peti (Adri, 82’); Majó (Puntí, 82’) i Narcís (Arnau, 85’)

UA Horta: Buetas, Mur, Reyes, Esteve, Gómez (Lorente, 78’), Canelada (Ramírez, 64’), Cañadilla (Merino, 71’), Novo (Rodríguez, 64’), Amador, Torrent (Muela, 78’) i Blasco

Àrbitre: Ponce Moreno (Baix Llobregat). T.G.: als locals Aparicio i Prado, i als visitants Gómez i Esteve.

Incidències: Jornada 18 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).

(Enllaç del resum de Barcelona Televisió)