divendres, 22 de gener del 2016

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


CF LLORET - UA HORTA

Imatge del partit de la passada temporada.

Edu Urdiales:
“Hem de ser ambiciosos cada setmana”

El CF Lloret comença la segona volta davant de l’actual líder de la Primera Catalana, la Unió Atlètica Horta. Serà aquest dissabte, a les 16:00h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar. Els lloretencs, que han iniciat el 2016 amb dues victòries, volen sorprendre els barcelonins que arriben en bona dinàmica. Ja fa quatre jornades que no perden i se situen en la primera posició, amb 32 punts, com a equip menys golejat de la categoria, amb només 14 gols encaixats. En la passada jornada, van superar el Mataró, a domicili, per 0-2. Els homes d’Edu Urdiales, per la seva part, van vèncer el Girona “B” per 2-1 i es troben en el desè lloc, amb 23 punts. La passada temporada, el Lloret va perdre a casa contra l’Horta per 1-2, en el primer partit de la competició. En l’encontre d’anada d’aquest curs es va produir un empat (1-1).

El tècnic Edu Urdiales, en roda de premsa, ha explicat que l’Horta “té l’equip més potent de la categoria i, a més, s’ha pogut reforçar durant aquest hivern”. Considera que els rivals tenen l’obligació de guanyar però no creu que sigui un factor que jugui en contra dels barcelonins. “És un conjunt que compta amb jugadors acostumats a la pressió i, en teoria, aquests punts els haurien de guanyar, però nosaltres ho posarem difícil, com cada partit que juguem a casa”.

El fet de veure’s davant del líder de la categoria no suposa gens de por per la plantilla. Urdiales assegura que “hem de ser ambiciosos cada setmana i volem els tres punts. És cert que, a priori, un empat contra el líder és un bon resultat i, potser, al final del partit fem una valoració positiva d’un hipotètic empat, però la intenció és guanyar”.  

Per aquest partit, el Lloret no podrà comptar amb un dels líders de la defensa. Pol Gómez, sancionat amb un partit per la seva expulsió per doble groga davant del Girona “B”, haurà de veure el partit des de la graderia. Sobre aquesta baixa, Urdiales reconeix que “preocupa perquè és un dels jugadors més importants de la categoria i per nosaltres és indispensable, però això no vol dir que desmuntem l’equip. Tenim prou jugadors per suplir aquesta baixa i tenim total confiança en l’onze titular que proposarem”. Tampoc jugarà Marcos “Chino”, que també ha rebut un partit de sanció. La resta de baixes són les dels lesionats Jordi Valls, Carlos Gómez i Xavi Martínez, a més de la d’Arsen Ryan. Repetiran, en una convocatòria de 17 jugadors, Adrián Expósito, juvenil, i Juan Romero, de l’equip filial.

L’àrbitre principal serà el senyor Joan Ponce Moreno, del Baix Llobregat. Estarà assistit per Daniel Lucas Gómez i Rubén Serrano Moreno, del mateix col·legi.