diumenge, 28 de febrer del 2016

CF LLORET 0 - 4 UE VILASSAR DE MAR

Derrota contra el líder amb protagonista (in)esperat

Derrota del CF Lloret davant de la UE Vilassar de Mar, en el partit que va obrir la jornada 22 de la Primera Catalana. Soufiane (17’) i Marc Masip (24’) van fer els primers gols de la tarda davant d’un conjunt lloretenc que va patir l’expulsió de Jaume Prado i que va acabar encaixant dues dianes més, obres de Masip (79’) i Álex Pompido (88’), amb una desafortunada actuació arbitral del tarragoní Navarro García.

El Lloret va tornar a perdre a casa 70 dies després de l’última derrota com a local, que va ser en la jornada 15 davant de la UE Tona (1-2). En aquesta ocasió, es van ajuntar dues variables. D’una banda, l’autoritat d’un Vilassar de Mar, líder de la Primera Catalana, que va fer valer la seva condició amb efectivitat i ofici. D’altra banda, la presència del col·legiat tarragoní Juan Antonio Navarro García, que va estar desencertat en les seves decisions i que, per a més inri, va desautoritzar en repetides ocasions als seus assistents en accions clau del partit i va perdonar una expulsió clara pels visitants. La jugada més protestada per part dels selvatans va arribar en el minut 77, amb l’expulsió de Jaume Prado, en una manca d’entesa entre el linier, que va marcar fora de joc, i l’àrbitre principal, que va indicar penal i va deixar amb deu homes al Lloret, en el tram més important de l’encontre. A banda d’aquestes polèmiques situacions, la tarda va deixar el debut oficial del juvenil Ivi Poza, que va gaudir de tota la segona part. També va estar present, tot i no disputar minuts, un altre jugador juvenil: Albert Massegú.

Els primers 30 minuts dels lloretencs no van ser bons i el Vilassar de Mar va aconseguir un avantatge de dos gols. Tot i la ocasió inicial de Pol Ros, els visitants es van avançar en el minut 17, en una rematada de cap de Soufiane en el segon pal. El 2-0 no es va fer esperar. En el 24’, Marc Masip, en una gran acció individual, va posar la situació molt complicada per un Lloret que, a partir d’aquest moment, va aconseguir més possessió. A la represa, els homes d’Edu Urdiales van ser superiors i van poder retallar distàncies en dues accions de Moha i Peti, però les seves rematades no van trobar el camí del gol. En el minut 77, es va produir la jugada més polèmica del partit. L’àrbitre assistent va aixecar la seva banderola per indicar fora de joc de l’atacant visitant, però el principal, Navarro García, no va fer cas a la senyalització i la jugada va acabar amb un penal comès per Jaume Prado que, a més, va marxar expulsat amb vermella directa. Tot i l’apreciació del linier, l’àrbitre va donar per bona la seva decisió i, davant de les protestes dels jugadors del Lloret i dels seus seguidors, el Vilassar de Mar va fer el 0-3. El penal, en el 79’, el va transformar Marc Masip. El partit va acabar en aquesta acció. El 0-4, en el minut 88, va ser totalment anecdòtic, en una jugada al contraatac en què Álex Pompido va superar Juki Caballero. Entre protestes i indignació en els locals, va acabar un partit que va deixar tres conclusions: 1- el Vilassar és més líder, 2- el Lloret haurà de seguir mirant la distància respecte de la zona baixa i 3- Navarro García no necessita assistents.

La derrota deixa l’equip lloretenc en el dotzè lloc, amb 28 punts. La pròxima jornada, desplaçament al camp de la UE Vic. El partit es jugarà diumenge, a les 16.00h.

CF Lloret: Prado; Arsen (Ivi, 46’), Huerta, Poderoso, Pol Ros; Aparicio, Riky, Arnau (Martínez, 83’), Puntí (Moha, 46’); Majó (Narcís, 50’) i Peti (Juki, 78’)

UE Vilassar de Mar: Castilla, González, Blanchart, Aybar, Montalvo, Tejero, Núñez (Pompido, 71’), González, Masip (Basagaña, 87’), Santolalla (Abad, 46’) i Soufiane (Espanya, 60’)

Gols: 0-1 Soufiane (17’), 0-2 Masip (24’), 0-3 Masip (79’) i 0-4 Pompido (88’)

Àrbitre: Navarro García (Tarragona). T.G.: als locals Peti, Poderoso i Moha, i als visitants Santolalla, Tejero i González. T.V.: expulsat, amb vermella directa, al porter lloretenc Jaume Prado (77’).

Incidències: Jornada 22 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).