dissabte, 27 de febrer del 2016

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


CF LLORET - UE VILASSAR DE MAR

Edu Urdiales ha convocat els juvenils Ivi Poza i Albert Massegú.

Edu Urdiales:
“Sempre procurem mirar cap amunt”

Per segona vegada en 5 setmanes, el Lloret rebrà el líder de la categoria. En aquesta ocasió, qui compta amb aquesta condició és el Vilassar de Mar, que voldrà seguir al capdavant de la classificació quan finalitzi la jornada 22 de la Primera Catalana. El partit es jugarà aquest dissabte, a les 16.00h, en el Camp Municipal d’Esports. Els homes d’Edu Urdiales arriben a la cita després de vèncer el Molletense, a domicili, per 2-3, i situats en l’onzè lloc de la competició, amb 28 punts, amb un balanç d’una victòria, dos empats i una derrota en l’inici de la segona volta. Els rivals, entrenats per Manel Moya, han sumat, fins al moment, 38 punts i vénen de guanyar el Mataró, per la mínima (1-0). En el partit de la primera volta, els lloretencs van empatar (1-1) a l’Estadi Municipal Xevi Ramon.

Edu Urdiales, en la roda de premsa prèvia al partit, ha explicat que el Vilassar de Mar “és un dels equips amb més veterania i experiència de la categoria, sap marcar molt bé els temps i té jugadors de molta qualitat que, en qualsevol jugada aïllada, et poden destrossar la feina feta durant els 90 minuts”. Sobre la condició de líder dels visitants, afegeix que “esperem que marxin de Lloret sense aquest títol honorífic”.

Els tres punts aconseguits el passat cap de setmana davant del Molletense van servir per allunyar-se dels llocs de descens. Tot i així, Urdiales assegura que “l’objectiu principal continua sent la permanència”, encara que reconeix que “sempre procurem mirar cap amunt i, si aconseguim sumar els tres punts, podríem dir que tenim possibilitats d’enganxar-nos al grup d’equips que persegueix els conjunts més potents de la Primera Catalana. Però queda molt i hem de treballar per poder jugar amb tranquil·litat el màxim de partits possibles durant el tram final de competició”.

Novetats a la convocatòria. Edu Urdiales ha citat dos jugadors del Juvenil. Són Ivi Poza i Albert “Massa”, dos migcampistes tècnics, polivalents i amb projecció de futur. L’entrenador comenta que “les absències ens han fet convocar juvenils, que no tenen partit de la seva competició, perquè s’ha suspès. Tenim plena confiança en ells, són jugadors de qualitat, estan fent un gran any i pensem que poden tenir minuts al llarg de l’encontre”. Aquestes baixes són les de Pol Gómez i Álex Lobo, sancionats, i les dels lesionats Jordi Valls, Carlos Gómez i Marcos “Chino”. Jaume Prado torna a la convocatòria, de la mateixa manera que el davanter Xavi Martínez, que podria reaparèixer després d’un llarg temps d’inactivitat.

Lloret i Vilassar de Mar jugaran a les ordres de Juan Antonio Navarro García, del Col·legi de Tarragona. Els àrbitres assistents seran Daniel Cañabate Matas i Víctor López De Salvador.