diumenge, 7 d’agost del 2016

CD PALAFOLLS 1 - 3 CF LLORET

Primera prova amb victòria contra un bon Palafolls

El CF Lloret supera el CD Palafolls per 1-3 en el primer compromís amistós de pretemporada. Els lloretencs van remuntar, a la represa, un gol inicial de Francesc Massegú (30’), amb les dianes d’Abder (74’), Arnau Terradas (75’) i Carlos Gómez (84’).

El nou Lloret d’Edu Urdiales, amb moltes cares noves, va aconseguir estrenar-se en aquesta pretemporada amb un triomf molt treballat davant d’un Palafolls que va vendre cara la seva derrota. Durant el primer temps, els lloretencs van disposar de bones oportunitats de gol. Puntí, en els primers minuts, va provar fortuna des de llarga distància, amb un xut que es va perdre fregant el pal. Roger Mora, per la seva part, va comptar amb dues accions molt destacades, però el porter rival Oriol Parera va guanyar la partida. Els de Jose Cáceres es van avançar gràcies a un gol de Francesc Massegú, que va rematar una centrada des de la banda dreta. En el segon temps, els selvatans van disposar de més possessió i van aconseguir remuntar en dos minuts. En el 74’, Abder, jugador a prova, va aprofitar una internada per banda esquerra per fer l’empat. L’1-2 va arribar en el 75’, després d’una jugada personal d’Arnau Terradas. El definitiu 1-3 el va fer Carlos Gómez, en un bon llançament de falta directa.

El pròxim partit amistós serà dissabte vinent. L’equip jugarà a casa davant de la UE Can Gibert, de la Segona Catalana. Serà a partir de les 19.30 h.

CF Lloret: Tuscà, Juanpi, Aparicio, Cardona, Puntí, Raúl Calvo, Riky, Esqueu, Abder, Adri i Mora
També van jugar: Jordi Valls, Aniol, Poderoso, Portavella, Ivi, Majó, Arnau, Romero i Carlos

Gols: 1-0 Massegú (30’), 1-1 Abder (74’), 1-2 Arnau (75’) i 1-3 Carlos (84’).

Àrbitre: Bonet Hinojo (Girona).

Incidències: Primer amistós de pretemporada. Palastadium Lluís Moner (Palafolls).

(Imatges del partit: Albert Amaya)