dilluns, 15 d’agost del 2016

PARTITS DEL CAP DE SETMANA

CF LLORET 4 - 1 UE CAN GIBERT

Dissabte, el Lloret va superar el Can Gibert per 4-1, en un partit còmode pels homes d’Edu Urdiales. De nou, moltes cares noves amb actuacions destacades de diversos jugadors que encara estan a prova i que es desconeix si acabaran formant part de la plantilla definitiva. En tot cas, el tècnic, després d’aquest partit, tindrà complicat fer l’elecció final.

La victòria contra el Can Gibert es va començar a fabricar amb gol en només 22 segons. L’autor va ser Gousmani Sanneh, que va aprofitar una errada en la sortida de pilota rival per plantar-se sol dins l’àrea i establir la primera diana de la tarda. El Can Gibert, en el minut 20, va respondre amb l’empat, en una acció a pilota aturada. Però els lloretencs eren superiors en joc i ocasions i van tornar a col·locar-se per davant. Ot Esqueu també es va estrenar com a golejador amb la samarreta del Lloret, amb un potent xut dins de l’àrea. A la segona part, el Lloret va seguir sent el dominador de la possessió i, ben d’hora, en els minuts 4 i 5 de la represa, es va tancar el partit amb el definitiu 4-1. Gousmani i Esqueu van repetir, per firmar un doblet que va donar el segon triomf de la pretemporada.

CF Lloret: Gurp, Juanpi, Aniol, Poderoso, Puntí, Ivi, Riky, Enchi, Ot, Carlos i Gousmani
També van jugar: Franquet, Majó, Arnau, Portavella, Aparicio, Bader, Jordi Valls, Adri, Cardona, Mora i Abder

Gols: 1-0 Gousmani (1’), 1-1 (20’), 2-1 Esqueu (33’), 3-1 Gousmani (49’) i 4-1 Esqueu (50’).

CE BANYOLES 0 - 2 CF LLORET

Diumenge, els lloretencs van vèncer a domicili, davant del Banyoles, per 0-2, amb els gols de Roger Mora i Bader, en un partit controlat pels selvatans.

Les dues dianes del partit van arribar en el primer temps. En el minut 15, Roger Mora, va celebrar el primer dels molts gols que s’esperen que faci amb la samarreta del Lloret. Àlex Portavella va iniciar la jugada, per banda esquerra, amb un xut que va refusar el porter rival. Mora, atent, va aprofitar el rebuig per obrir el marcador. Pocs minuts després, en el 20’, Bader va aconseguir el definitiu 0-2. Riky va servir una falta de manera ràpida, Abder va fer la centrada i Bader va finalitzar la jugada. L’equip lloretenc no va patir en excés en defensa i va dominar la possessió, completant el seu tercer triomf de la pretemporada. En aquest encontre, es va produir el debut d'Arshak, jugador juvenil.

CF Lloret: Tuscà, Jordi Valls, Cardona, Aparicio, Puntí, Riky, Romero, Abder, Portavella, Bader i Roger
També van jugar: Arshak, Carlos i Aniol

Gols: 0-1 Mora (15’), 0-2 Bader (20’)