dilluns, 18 de setembre del 2017

CE MANRESA 0 - 1 CF LLORET

Rematada de tres punts

Primer triomf de la temporada del CF Lloret. Va ser per 0-1 davant del CE Manresa, en la tercera jornada del campionat de lliga de la Primera Catalana. Els lloretencs es van refer de les derrotes de les dues primeres setmanes de competició i van endur-se els tres punts d’un dels camps més complicats de la categoria, gràcies a un gol de cap de Nil Victòria (67’), a la sortida d’un córner.

L’equip d’Edu Urdiales va repetir resultat en la seva visita a Manresa. Si l’any passat l’equip va guanyar per 0-1 amb el gol d’una de les incorporacions, Roger Mora, enguany s’ha tornat a repetir el marcador i la diana, també, ha estat obra d’un dels fitxatges de l’estiu, Nil Victòria. Els lloretencs van mostrar una bona imatge i van poder tenir un avantatge més gran. Es tracta d’un triomf que ha de donar confiança i tranquil·litat davant de les pròximes cites.

Durant la primera part, el Lloret va tenir un bon posicionament i va deixar pocs espais per a la creació del Manresa. Va ser un primer temps sense massa oportunitats de gol. La més destacada va ser una pilota al pal de Gusmani, després de quedar-se sol davant del porter rival. El gol del triomf va arribar en el segon temps. Va ser en el minut 67, en una acció d’estratègia en què Nil Victòria va connectar amb la pilota i va aconseguir el que seria el definitiu 0-1 en una gran rematada de cap. Els manresans van voler buscar l’empat, però Jordi Tuscà i els defensors lloretencs van mostrar-se molt solvents al llarg dels 90 minuts. En el tram final, els homes d’Edu Urdiales van poder fer el segon en un penal comés sobre Riky. El llançament, a càrrec de Rubén Martínez “Peke”, no va trobar porteria.

L’equip lloretenc és catorzè, amb 3 punts. La pròxima jornada, derbi gironí davant del Llagostera “B”. Serà dissabte, a les 16.00 h, en el Camp del Molí.

CE Manresa: Tienda, Djitte (Rodríguez, 71’), Solernou, Reverdy, Fernández (Vinasco, 71’), Benito, Casado (López, 46’), Lladó (Cuello, 46’), Sala, Canalejo i López (58’)

CF Lloret: Tuscà; Aparicio (Poderoso, 82’), Calvo, Victòria, Puntí; Riky (Sánchez, 87’), Majó, Chino (Romero, 82’), Portavella (Ivi, 82’); Gusmani (Bukary, 58’) i Peke

Gol: 0-1 Victòria (67’)

Àrbitre: Serra Sanz (Barcelona). T.G.: als locals Canalejo i Reverdy, i als visitants Aparicio, Victòria i Poderoso.

Incidències: Jornada 3 de la Primera Catalana. Estadi Municipal Nou Congost (Manresa).