diumenge, 10 de setembre del 2017

CF LLORET 1 - 2 CF CAN VIDALET

Superats en el segon temps

Derrota del CF Lloret en la jornada 2 de la Primera Catalana, per 1-2, davant del CF Can Vidalet. Tot i avançar-se en el marcador, per mitjà d’Adrián Expósito (40’), i ser millors a la primera part, els lloretencs van veure com el conjunt rival tornava a remuntar amb dos gols a la represa, obres dels visitants Raúl Capitán (62’) i Hamza Cheikh (70’).

Segona jornada i segona derrota. El Lloret es va veure sorprès durant la segona meitat pel Can Vidalet, que va saber aprofitar les seves opcions. El dia era gris i plujós, però la imatge de l’equip durant la primera part semblava donar color a la tarda futbolística. Malauradament, per segona setmana seguida, l’equip es va veure remuntat pel rival i, ara, haurà de refer-se per esborrar la puntuació de 0 en la classificació. Si el partit va tenir alguna nota positiva, aquesta va ser, sense dubte, el debut com a titular de Josep Velis. Tot i que ja va disputar minuts en l’anterior jornada, el jove migcampista, format a les categories inferiors de l’entitat lloretenca, va deixar diferents detalls de qualitat. Una mostra més de l’aposta d’Edu Urdiales pels joves de la casa.

Primera part controlada pel Lloret, amb la possessió de l’esfèrica i diverses arribades amb perill a l’àrea rival. Tot i que el gol es va fer esperar, els homes d’Edu Urdiales van poder avançar-se  cap a la mitja hora de joc, en un servei de cantonada amb diversos rebuigs dins de l’àrea. L’1-0 es va produir en el minut 40, després d’una doble rematada d’Adrián Expósito, que va tocar dues vegades al travesser, i que va acabar entrant al fons de la porteria amb certa intriga. A la represa, el guió del partit va canviar i el Can Vidalet va passar a ser el dominador del joc i de les ocasions. Abans de l’empat, Jordi Tuscà, en dues accions diferents, va esvair el perill de la seva porteria. A la tercera, però, va ser la bona pels visitants. Raúl Capitán, en una gran acció tècnica, va aprofitar una centrada des de la banda esquerra per establir l’empat en el marcador (62’). Pocs minuts més tard, en el 70’, Hamza Cheikh va fer l’1-2 amb un dels gols de la jornada, en un potent xut des de llarga distància. L’equip d’Edu Urdiales, amb diverses modificacions, va provar fortuna però no va tenir encert en els últims metres i els tres punts van marxar cap a Esplugues de Llobregat.

L’equip acaba la jornada en la zona baixa, sense puntuar. El pròxim diumenge, 17 de setembre, a les 18.00 h, el CF Lloret jugarà al Nou Congost davant del CE Manresa.

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Calvo, Victòria (Chino, 87’), Puntí (Ivi, 73’); Bukary, Majó, Riky (Arnau, 78’), Velis (Gusmani, 61’); Adrián (Sánchez, 61’) i Peke

CF Can Vidalet: Sánchez, Owono, Homedes (Rivera, 46’), Guiró, Sabaté, Reñé, Katayama (Rabanal, 73’), Eslava, Seres, Urrutia (Cheikh, 46’) i Capitán (Cabanillas, 79’)

Gols: 1-0 Adrián (40’), 1-1 Capitán (62’) i 1-2 Cheikh (70’)

Àrbitre: Aguilar Prat. T.G.: al local Aparicio i als visitants Sabaté, Homedes i Rivera.

Incidències: Jornada 2 de la Primera Catalana. Camp Municipal El Molí (Lloret de Mar).