diumenge, 23 de novembre del 2008

CE SANT FELIU SASSERRA - CF LLORET (0-1)

Victòria del CF Lloret per la mínima (0-1) al camp del CE Sant Feliu Sasserra. L'únic gol de la tarda ha estat obra de Jorge Garro en el minuto 87 de partit.

Els de Jaume Bosch s'han enfrontat aquesta tarda a un dels rivals directes per mantenir la categoria: el Sant Feliu Sasserra, actual cuer de la Regional Preferent. Són tres punts molt importants el que ha aconseguit el Lloret i aquesta vegada, a diferència del que va passar la setmana passada davant el Palafrugell, s'ha fet justícia. Els lloretencs han estat superiors al seu rival tot i el terreny de joc, un camp de sorra de dimensions molt petites i amb molt poca il·luminació.

Ha estat un partit de molta lluita per part dels dos equips i a la primera part s'han pogut veure moltes ocasions de gol. Mentre els visitants buscaven més el toc de la pilota, els locals es refugiaven en les jugades a pilota aturada. Al segon temps, i pràcticament a les fosques, el Lloret va seguir dominant el joc i, a les acaballes del partit, s'ha trobat amb la victòria. Una contra finalitzada per Manolo, amb un xut aturat pel porter, ha significat el córner que Jorge Garro ha aprofitat per donar els tres punts a l'equip lloretenc.

El Lloret ha presentat una novetat a la porteria. Javi Tato ha debutat amb l'equip i ha deixat el seu portal a cero. El porter habitual, Oriol Perera, no ha pogut jugar per problemes d'apendicitis.