diumenge, 16 de novembre del 2008

CF LLORET - CF PALAFRUGELL (2-3)

Derrota del CF Lloret, en l'últim minut, davant el CF Palafrugell per un resultat de 2-3. Els gols lloretencs han estat obra de Jordi Luna i Marc Soler.

No ha pogut ser, el Lloret ha tornat a perdre i, de nou, l'equip no ha merescut la derrota. El joc ha estat bo, en la mateixa línia que en les últimes jornades, però les jugades a pilota aturada han condemnat el Lloret.
A la primera part els lloretencs han sortit amb les intencions clares: buscar la porta rival. Tot i així qui s'ha avançat al marcador ha estat el Palafrugell en la seva primera ocasió clara. El visitant Monto, sol davant Oriol, ha inaugurat el marcador. El segon acte ha començat de la millor manera, amb el gol de Jordi Luna, que ha significat l'empat momentani. El Lloret, llavors, ha dominat però qui s'ha tornat a avançar ha estat el Palafrugell. Alsina, rematant de cap un servei de falta, ha posat l'1-2 a l'electrònic. Els de Jaume Bosch han jugat durant quinze minuts amb superioritat numèrica arran de l'expulsió d'un ex lloretenc: Edu Poderoso. Acte seguit, Marc Soler, de llançament de falta directa, ha empatat el partit. Semblava que la victòria podia arribar però no ha estat així, ja que un Palafrugell envalentit s'ha trobat amb un gol en l'últim minut de partit, gràcies a una nova jugada a pilota aturada que ha aprofitat Roig per tancar el matx amb el 2-3 definitiu.

Ha estat un partit molt disputat on qualsevol s'hagués pogut emportar la victòria i on potser l'empat hagués estat el més just. De nou s'ha pogut comprovar l'igualtat que existeix entre els equips d'aquesta Regional Preferent.

El proper partit serà diumenge vinent al camp del CE Sant Feliu Sasserra.

CF Lloret: Oriol Parera; Sergi, Marc Soler, Héctor, Manel Pujadas; Edú, Alberto, Ricki, Mancheño; Jordi Luna i Nico
També han jugat: Àlex Bertran, Petete, Edgar, Manolo i Rubén Ortega

CF Palafrugell: Sepu; Poderoso, Alsina, Pastor, Cenizo; Freox, Monto, Marc Vilà, Juanito; Juan Berna i Raúl
També han jugat: Roig, Eric, Touray, Edu Puig i Frigola

Gols: 0-1 Monto (38'), 1-1 Jordi Luna (46'), 1-2 Alsina (62'), 2-2 Marc Soler (75') i 2-3 Frigola (93')

Àrbitre: Carlos Ferrero. T.G.: Héctor, Alberto, Jordi Luna, Nico i Manolo pel Lloret, i Marc Vilà, Sepu, Pastor i Alsina pel Palafrugell. T.V.: Edgar (90') per part local, i Poderoso (73') i Roig (92') per part visitant, tots tres per doble amonestació.