diumenge, 30 de novembre del 2008

CF LLORET - CF MOLLET (0-2)

Derrota del CF Lloret davant el CF Mollet al Camp Municipal d'Esports, per 0-2. Els gols, tots dos visitants, han estat obra de José Manuel i Macedo. Jorge Garro ha acabat expulsat per doble amonestació.

Partit difícil, molt difícil el que esperava als homes de Jaume Bosch en el dia en que es presentava el futbol base del club. El rival: el CF Mollet, un equip que arribava a la cita amb molta moral, fruit dels últims resultats, la seva posició a la lliga i el seu bon joc. Les expectatives s'han complert i el Lloret ha perdut un nou partit de lliga. Tot i així, el resultat final no fa justícia al que s'ha vist sobre el terreny de joc. Per ser més clars, ha estat una victòria justa pel Mollet però, a la vegada, injusta pel Lloret. El partit va ser molt disputat i els lloretencs van saber aguantar l'atac dels visitants. Tot i així, la falta de gol local i l'efectivitat de cara a porta del conjunt rival, han condemnat el Lloret.

La primera part ha estat molt igualada. Tots dos equips han intentat mantenir la possessió de la pilota sense crear massa perill en l'àrea del contrari. El Mollet, amb les idees molt clares en defensa, no ha deixat opcions de gol a un Lloret que ho ha intentat mitjançant el joc per bandes. A la represa, han arribat els dos gols del Mollet. El primer ha estat obra de José Manuel, que acabava d'entrar al terreny de joc, amb un gran xut des de la frontal del àrea davant el qual poc més ha pogut fer el porter Oriol Parera. Abans del segon gol, i amb un Lloret buscant el gol de l'empat, els de Bosch s'han quedat amb un home menys, per l'expulsió de Jorge Garro. El gol de la sentència l'ha fet el davanter Macedo amb un xut des de llarga distància que ha sorprès un avançat Parera. Amb la insistència del Lloret de cara a porta, ha finalitzat el partit.

El proper partit serà fora de casa davant el FC Palau Solità i Plegamans.

CF Lloret: Oriol Parera; Àlex Bertràn, Marc Soler, Álvaro, Manel Pujadas; Petete, Jorge Garro, Dani, Mancheño; Jordi Luna i Nico
També han jugat: Edgar, Manolo, Ricki, Edú i Rubén Ortega

CF Mollet: Marc; Alberto, Toni, Pol, Cristian; Cuadros, Arias, Fortuni, David; Mendieta i Macedo
També han jugat: Souto, Xavi Planas, José Manuel, Manolo i Jordi

Gols: 0-1 José Manuel (61') i 0-2 Macedo (81')

Àrbitre: Baños Martín. T.G.: Álvaro, Àlex Bertràn i Manolo pel Lloret, i Mendieta, Manolo i Fortuni pel Mollet. T.V.: Jorge Garro, per part local, amb doble amonestació (78').