diumenge, 7 de desembre del 2008

FC PALAU SOLITÀ I PLEGAMANS - CF LLORET (0-2)

Victòria del CF Lloret al camp del FC Palau Solità per 0-2. Els gols lloretencs han estat obra de Manolo i de Jordi Luna.

Era molt important guanyar en aquesta jornada i el Lloret ho ha fet. El rival era el FC Palau Solità i Plegamans, un dels ferms candidats a canviar la Regional Preferent per la Primera Regional. El Lloret era conscient de la importància del matx i el resultat ha estat immillorable.

El conjunt selvatà s’ha avançat al marcador gràcies a un gol de Manolo, que s’ha estrenat amb la samarreta del Lloret, marcant el primer gol de la temporada; això ha estat ben aviat, al minut 5. Els de Jaume Bosch han estat els clars dominadors del joc i han deixat poques opcions a l’equip rival. El segon gol ha arribat a la mitja hora de joc, gràcies a la intervenció de Jordi Luna, que ha deixat el partit molt a favor dels lloretencs. El correctiu de gols ha pogut ser molt més gran amb dues ocasions d’Edgar i una pilota que Manolo ha estavellat al pal. La mala noticia del partit ha estat l’expulsió del porter Oriol Parera, a mitjans de la segona part; Tato ha entrat i ha mantingut la porta a cero.

El proper partit serà a casa davant el CF Parets. Es podrà seguir diumenge vinent a partir de les 12 del migdia des del Camp Municipal d’Esports.