diumenge, 22 de març del 2009

BELLAVISTA MILAN - CF LLORET (2-0)

Derrota del CF Lloret al camp del Bellavista Milán per un resultat de 2-0 amb gols de Zeus i Castillo.


No ha pogut ser, el Lloret ha tornat sense cap punt d’un partit que era molt important, ja que el Bellavista és un dels rivals directes en la lluita per la permanència. Els de Jaume Bosch s’han trobat davant un equip molt millor posicionat i amb una marxa més, i aquest fet ha estat clau al llarg de partit.


L’encontre ha començat amb domini local, però tot i així, abans de l’1-0, qui ha tingut les millors ocasions per avançar-se al marcador ha estat el Lloret; Ricki, en dues oportunitats, s’ha plantat sol davant el porter Estudillo però la sort i l’encert no han acompanyat el jugador lloretenc. Qui si ha estat encertat ha estat el local Zeus, que ha aprofitat una badada defensiva per obrir el marcador (20’). D’aquí al descans, el domini ha estat pel Bellavista, però el marcador no s’ha mogut. A la represa, el Lloret ha buscat la porta rival però sense massa idees. El definitiu 2-0 ha arribat per mitjà de Castillo, en un jugada al contraatac (75’).


Ara per ara, el Lloret continua fora de les posicions de descens amb 27 punts, a 1 només de la zona de promoció de descens, que ocupa el Sant Cugat i a 2 del descens directe, on està situat el Palau Solità; recordem, però, que aquests dos equips tenen pendent l’enfrontament entre si, que va ser ajornat anteriorment.


El proper partit pel Lloret serà a casa davant el líder, l’Unió Esportiva Rubí. Es podrà seguir diumenge vinent a partir de les dotze del mig dia des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

Bellavista Milán: Estudillo, Navarro, Sito, Pane, Sebas, Teruel, Dani (Pibe, 80’), José Luis, Zeus (Javi, 86’), Páez (Castillo, 50’) i Rafa


CF Lloret: Serafin, Àlex Bertran (Babí, 75’), Petete, Manel Pujadas, Marc Soler, Alberto, Ricki, Garro (Antonio, 65’), Manolo, Mancheño (Jordi Luna, 75’) i Dani (Edgar, 60’)


Gols: 1-0 Zeus (20’) i 2-0 Castillo (75’)


Àrbitre: Juan Blasco. T.G.: als locals Javi, Navarro i Sito, i als visitants Àlex Bertran, Dani, Mancheño, Alberto i Ricki. T.V.: Per doble amonestació al local José Luis (88’) i al visitant Jordi Luna (92’); per vermella directa el jugador Castillo (90’) del Bellavista.