diumenge, 29 de març del 2009

CF LLORET - UE RUBÍ (0-2)

El Lloret no pot amb el líder, el Rubí, i cau derrotat a casa per un resultat de 0-2, amb gols de Cristóbal i Raúl.


No ha pogut ser. Es presentava un partit molt difícil pels homes de Jaume Bosch. Arribava el líder, l’UE Rubí, l’equip que més partits ha guanyat (16) i que menys ha perdut (4), juntament amb el Vilassar de Dalt. Un cop revisades les estadístiques, doncs, podríem afirmar que, a posteriori, el Rubí era superior, però tot i així el Lloret ha demostrat un bon nivell de joc, tot i no arribar amb massa claredat a l’àrea rival, sobre tot a la segona meitat. El Rubí, per la seva part, s’ha dedicat a fer el seu partit, sense massa complicacions i buscant la porteria lloretenca al contraatac.


La primera part ha estat molt disputada i s’han vist força ocasions de perill. El primer gol ha arribat quan encara no havia passat el primer quart d’hora de joc; l’autor del gol ha estat Cristóbal. Després, el Lloret ha tingut dues bones oportunitats en les botes de Jordi Luna, primer, i Manolo després, però totes dues han estat desfetes pel porter Moreno, que ha tingut una bona actuació. El segon gol ha arribat a pilota aturada, obra de Raúl, al llançament d’un corner. A partir d’aquest moment, el Rubí ha decidit que ja ho tenia tot fet i s’ha limitat a esperar el Lloret per sortir amb rapidesa i perill al contraatac. El segon acte ha tingut la mateixa dinàmica i el Lloret ha buscat la porta rival amb més cor que idees, mentre que el Rubí continuava esperant en defensa l’empenta local. El Lloret, que ha acabat jugant amb tres defenses, ha lluitat fins al final, però la sort avui no ha acompanyat; tot i així, triomf merescut pel Rubí, que continuarà líder destacat de la categoria.


A banda de la derrota, la nota positiva de la jornada l’ha posat el capità de l’equip, Héctor Hermoso. El defensa ha tornat a jugar després de la seva lesió al camp del Palau Solità, que l’ha deixat fora de combat durant moltes jornades.


Amb aquesta derrota, el Lloret cau a la zona de descens i es troba a dos punts de la salvació.

El proper partit serà al camp del CF Palafrugell.


CF Lloret: Serafín, Àlex Bertran (Antonio, 65’), Héctor, Manel Pujadas, Marc Soler, Petete (Edú, 71’), Ricki (Edgar, 45’), Cuenca, Manolo, Jordi Luna (Jorge Garro, 60’) i Dani (Mancheño, 65’)


UE Rubí: Moreno, Riki (Cristian, 78’), López, Pol, Fuentes, Ponsich, Kevin (Romero, 71’), Juan Pedro, Cristóbal (Fran, 85’), Fernando i Raúl


Gols: 0-1 Cristóbal (13’) i 0-2 Raúl (24’)


Àrbitre: García Peñacoba. T.G.: als locals Manel Pujadas i Edú, i als visitants Ponsich i Cristóbal.