diumenge, 15 de març del 2009

CF LLORET - EC GRANOLLERS (3-2)

Remuntada i victòria del CF Lloret a casa davant l’EC Granollers per 3-2.

El partit ha tingut dues parts ben diferenciades. A la primera, s’ha vist un joc poc fluït i amb molta duresa per part del Granollers que, tot i patir l’expulsió de Carlos en el minut 10 per agressió al local Manolo, ha lluitat al límit del reglament per tirar el partit endavant. El domini de la pilota ha estat del Lloret però qui s’ha avançat al marcador ha estat el conjunt visitant per mitjà d’Espada, qui ha finalitzat una jugada a la contra que ha fet pujar el 0-1 just abans del descans. A la represa, amb un Lloret decidit a remuntar el partit, ha arribat el 0-2, un autèntic gerro d’aigua freda pels de Bosch en una jugada que ha acabat amb el gol de Marcial, després d’una acció desafortunada del porter Serafín. A partir d’aquest moment, el Lloret ha canviat la seva mentalitat i ha buscat amb més insistència l’àrea rival. El primer gol ha arribat per mitjà de Lluis en pròpia porta, després d’una jugada lloretenca dins l’àrea. El Lloret s’ha crescut i el Granollers ha començat a sentir-se sense forces. Al minut 70, Antonio Rivera ha empatat el partit, després d’una bona jugada trenada entre Mancheño i Manolo. Cinc minuts més tard, Alberto ha certificat la remuntada aprofitant una jugada de rebuig de la defensa del Granollers. Els darrers minuts han estat un autèntic monòleg del Lloret que ha pogut augmentar el seu avantatge, però els locals no han estat encertats en els metres finals. Com a curiositat, l’arbitre ha allargat la segona part 12 minuts, un fet sense precedents i sense justificació.

Amb aquests tres punts els de Jaume Bosch surten de les posicions de descens i, ara per ara, se situen a la dotzena plaça amb 27 punts, a 2 del Parets que es qui marca la zona de descens i que aquest cap de setmana va caure per la mínima al camp del Sant Cugat.

El proper partit serà al camp del Bellavista Milán, diumenge vinent a les dotze del mig dia.

CF Lloret: Serafin, Jordi Valls (Àlex Bertran 35’), Petete (Garro 60’), Manel Pujadas, Marc Soler, Alberto, Ricki (Edgar 85’), Cuenca, Manolo, Jordi Luna (Antonio 60’), Dani (Mancheño 60’)

EC Granollers: Garcia, Carlos, Sebas (Arnau 86’), Lluis (Fàbrega 74’), Romo, Espada (Bernat 67’), Oriol, Oscar, Padilla, Marcial, Valentin

Gols: 0-1 Espada (45’); 0-2 Marcial (53’); 1-2 Lluis (p.p.) (60’); 2-2 Antonio (70’); 3-2 Alberto (75’)

Àrbitre: González Pleguezuelos. T.G.: als locals Serafin, Alberto, Ricki, Cuenca, Manolo, Jordi Luna i Àlex Bertran, i als visitants Sebas, Oriol, Marcial, Valentín i Bernat. T.V.: per doble amonestación al local Mancheño (82’), i als visitants Romo (88’) i Arnau (91’) i a Carlos (10’) i Espada (85’) del Granollers per vermella directa.