dilluns, 19 d’octubre del 2009

CF SALT 0 - 0 CF LLORET

Equilibri i igualtat a Salt

El primer equip del CF Lloret va sumar el tercer empat de la temporada, en el partit corresponent a la sisena jornada de lliga de la Primera Regional. Va ser a Salt per un marcador de 0-0.

El Lloret, tot i donar una bona imatge, no va poder endur-se els tres punts i es va haver de conformar amb només un. L’empat va ser just pel que es va veure sobre el terreny de joc. L’entrenador, Lluís Ponsdomènech, va introduir un canvi en la alineació respecte el partit de la passada jornada a casa davant el Camprodon; va donar entrada al jove Cristian en substitució de Jose Chávez, que va jugar la segona part. A més, Riki va tornar a disputar uns minuts amb la samarreta del Lloret en tasques ofensives.

Va ser un partit molt equilibrat on tots dos equips van poder endur-se la victòria però on les ocasions de gol van ser escasses. Durant la segona part, es van produir tres expulsions, una per part del Lloret: la de Marc Soler, que es va veure obligat a fer una falta per evitar una oportunitat clara de gol de l’equip local, quan el Lloret buscava el 0-1. Els lloretencs van reclamar dos penals, un d’ells molt clar, però l’àrbitre del partit no es va decidir a assenyalar-los.

Aquest empat significa un punt pel Lloret, que, ara per ara, en suma sis. La jornada vinent serà de descans per l’equip, ja que l’EF Garrotxa s’ha retirat de la competició. Així, doncs, el Lloret jugarà el proper partit, de nou, a domicili davant l’Amer.

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Marc Soler, Héctor, Manel Pujadas; Batllosera, Garro, Alberto (Riera), Cristian (Antonio); Cuenca (Chávez) i Edu Urdiales (Riki)

El millor del Lloret: Manel Pujadas. Una vegada més, el lateral lloretenc va mostrar-se molt seriós en defensa i va aportar molta seguretat a la banda esquerra. En general, la línea defensiva va estar molt encertada.

Font: Paco Martín