dilluns, 19 d’octubre del 2009

LES REACCIONS DE... MARC SOLER

“Si continuem així, el Lloret estarà a dalt”


El defensa, Marc Soler, després de l’empat obtingut aquest cap de setmana a Salt (0-0) ha afirmat que “anàvem amb la idea de guanyar i sumar els tres punts però, de la manera en què va transcórrer el partit, aquest punt fora de casa és important”. Explica que sabien que era “un partit complicat” i que no s’hi van produir massa ocasions de gol. Tot i així, assegura que “encara que no va ser possible la victòria, l’equip va treballar i està treballant molt bé”.


El lloretenc va ser un dels tres expulsats del partit (dos per part del Salt), comenta que va ser quan l’equip estava centrat en buscar el gol de la victòria, en una jugada de contraatac en que “un dels jugadors rivals es va plantar sol davant en Jaume i vaig haver de fer la falta”.


Per tercera vegada, el Lloret va marxar amb la seva porteria a cero. Això es fruit de la bona tasca defensiva. Marc Soler assegura que és gràcies al fet que “les lesions ens estan respectant i tot l’equip està treballant molt bé, no és cosa només dels quatre de darrera. A la porteria, amb en Jaume Prado no hi ha discussió, tots sabem de la seva qualitat i aporta molta seguretat a la defensa. Home per home, a la línia defensiva, tenim bons jugadors i també és important el fet que ja fa anys que juguem junts; això ens facilita les coses”.


En atac, en canvi, el Lloret continua amb moltes dificultats per fer un gol, tot i comptar amb homes com Urdiales, Chávez o Batllosera. Soler afirma que “és normal, tots ens estem adaptant al canvi d’entrenador i al canvi de sistema, però n’estic segur que els resultats arribaran. Hem de seguir la línia de l’últim partit a casa i, si continuem així, el Lloret estarà a dalt”.


El proper rival, després d’una setmana de descans, serà l’Amer, de nou fora de casa. Marc Soler espera que el canvi de superfície (el camp ja és d’herba artificial) ajudi l’equip a millorar els resultats obtinguts en “un camp que sempre és complicat”.