dilluns, 2 de novembre del 2009

CF AMER 1 - 0 CF LLORET

Dinàmica negativa


Derrota del CF Lloret al camp de l’Amer per la mínima (1-0) en el partit corresponent a la vuitena jornada de lliga de la Primera Regional.


De nou, resultat negatiu. El Lloret no va poder tornar amb cap punt del seu desplaçament a Amer tot i ser superior al seu rival. Lluís Ponsdomènech va tornar a sortir amb tot i l’equip va buscar la victòria des del primer moment. L’Amer, per la seva part, es va dedicar a fer el seu partit i d’aquesta manera va endur-se els tres punts. L’equip rival no va ser l’única adversitat a la qual es va enfrontar el Lloret; també hi havia el senyor del xiulet. L’àrbitre del partit no va ajudar en res el Lloret i va decantar la majoria de les seves decisions pel bàndol local.


El partit va estar dominat en la major part del temps pels visitants. Tot i així, qui va avançar-se en el marcador va ser l’Amer, que va aprofitar l’única ocasió clara de què va disposar. Va ser als vint minuts de joc, quan l’atacant local va enviar al fons de la xarxa el refús de Jaume Prado en un llançament de falta. El Lloret, a partir d’aquí, va buscar el gol de l’empat però aquest no va arribar. L’equip va assetjar l’àrea rival però no va acabar de finalitzar les jugades. Abans del final, el Lloret es va quedar amb dos homes menys sobre el terreny de joc, arran de les expulsions del capità Héctor Hermoso i d’Alberto Robledo.


Amb aquesta derrota, el Lloret finalitza la jornada a la tretzena posició amb només 6 punts. El proper partit serà a casa davant el cuer de la competició, el Roses. Es podrà seguir diumenge vinent, a partir de les 12 del migdia, des del Camp Municipal d’Esports.


CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Marc Soler, Héctor, Manel Pujadas; Batllosera, Alberto, Garro, Chávez; Héctor i Edu Urdiales


El millor del Lloret: Jaume Prado. Tot i no poder acabar el partit amb la porteria imbatuda, l’ex del Girona va tornar-se a mostrar molt segur i atent en les seves accions. El seu rendiment continua aportant una gran seguretat a la defensa lloretenca.


Font: Paco Martín