dimarts, 3 de novembre del 2009

LES REACCIONS D'... ALBERT BATLLOSERA

“Ens hem de fer forts a casa”


El Lloret continua sense encadenar una bona ratxa de resultats. Diumenge, al camp de l’Amer, l’equip va caure per 1-0. El mig centre Albert Batllosera reconeix que “és un resultat molt negatiu”, però explica que “no vam ser inferiors; el partit es va decantar per un petit detall, per un error nostre. Crec que mereixíem com a mínim un empat en un camp que sempre és complicat”.


Ara per ara, el Lloret ocupa la tretzena posició amb només 6 punts. Ha sumat 1 victòria, 3 empats i 3 derrotes. És l’equip menys golejador (4 gols) però també és el menys golejat (5 gols). Sobre aquests números, Batllosera parla sobre el fet que aquest any “en l’aspecte defensiu estem molt bé, però no tant en atac i això és cosa de tot l’equip”. Afegeix que “si s’analitzen els partits, la majoria dels equips als quals ens hem enfrontat no han estat superiors a nosaltres i tot s’ha decidit per petits detalls. Aquests resultats afecten l’equip i el porten a una dinàmica negativa”.


El Lloret va acabar molt descontent amb l’actuació arbitral. Albert Batllosera diu que “no li donarem tota la culpa a l'àrbitre però sí que és veritat que tenen el poder d’anar portant el partit cap a on ells volen”. Sobre l’àrbitre del partit explica que “la seva actitud no era l’adequada i va facilitar molt les coses a l’Amer amb faltetes, fores de joc...”.


El proper partit serà davant el cuer de la competició, el Roses. “S’ha de guanyar sí o sí. Ja no importa tant com juguem, el que és important és sumar els tres punts” assegura Batllosera. “L’equip treballa bé. Hem de girar la ratxa com sigui i ens hem de fer forts a casa”.


Deixant de banda la competició, aquesta és la cinquena temporada d’Albert Batllosera a les files del CF Lloret. El mig centre afirma que s’hi troba “com a casa, és la meva casa futbolística”. Des de l’últim any de Batllosera a Lloret la plantilla ha canviat força: “la gent de fora és mou però hi ha una base molt sòlida de gent de Lloret”. Conclou dient que aquest equip és “un bon grup humà i futbolístic”.