dilluns, 8 de març del 2010

CF LLORET 4 - 3 CF SALT

De bojos

Victòria del CF Lloret a casa davant el CF Salt per un marcador de 4-3, en el partit corresponent a la jornada 23 de la Primera Regional. Albert Batllosera, Dani Pecci i Edu Urdiales van ser els golejadors del partit.

Triomf patit del Lloret davant el penúltim classificat de la categoria, el Salt, que va sorprendre tothom amb un plantejament ofensiu que va treure els colors, en molts moments, al conjunt lloretenc. Tot i així, els locals van saber resoldre amb la novena victòria consecutiva a casa i van sumar tres punts molt importants que els acosten, cada vegada més, a la segona posició, és a dir, a la promoció a Preferent. El Lloret, una jornada més, va haver de patir i aquesta vegada va ser davant el penúltim classificat, que, tot i la seva situació a la lliga, no es va tancar en defensa com la resta d’equips i va mostrar una gran agressivitat en el seu joc. La porteria del Salt la va ocupar Jose, el que fora porter suplent de Toni Pérez en l’ultima temporada de ‘Fede’ Domínguez a la banqueta del Lloret. Pel que fa a l’alineació, Lluís Ponsdomènech només va introduir un canvi respecte de l’onze que va guanyar al camp de l’UE Camprodon. Àlex Bertran va ocupar la banda esquerra, en tasques ofensives, en el lloc d’Héctor Cuenca, que va tenir minuts a la segona meitat. A més, va debutar a casa (ja que fora ja ho va fer la setmana anterior) el nou reforç de l’equip, Kiko Lazo, i va retornar a una convocatòria i a disputar minuts Jorge Garro.

La primera meitat va començar amb dues perilloses arribades del Salt que van fer intervenir Jaume Prado. Els visitants volien buscar un gol ràpid però qui el va trobar va ser el Lloret, per mitjà d’Albert Batllosera, després d’una jugada de Riky, quan només passaven dos minuts de l’inici del partit. Al quart d’hora de joc, el Salt va igualar el marcador gràcies a un magistral llançament de falta de Vili, que va enviar la pilota per l’escaire. No va durar massa, l’alegria en la banqueta visitant, ja que, pocs minuts més tard, Dani Pecci, sol davant el porter Jose, va tornar a posar al Lloret per davant. Abans del descans, però, el Salt va tornar a empatar el partit en una escapada de Chillaron. Es va arribar al temps de descans amb el resultat de 2-2. A la represa, els de Ponsdomènech van saber reaccionar de manera ràpida i, en el primer minut de joc, Edu Urdiales, de cap, aprofitant un servei de falta de Batllosera, va fer el 3-2. A partir d’aquí, el Salt va patir una expulsió, la de Chillaron, per doble amonestació, però no es va rendir i va continuar buscant l’àrea de Prado. El Lloret, per la seva part, que també va veure com l’entrenador Lluís Ponsdomènech veia la targeta vermella, va intentar sentenciar el matx però no ho va aconseguir. A falta de deu minuts pel final, el visitant Xino va tornar a deixar l’empat momentani en el marcador. Per sort, l’àrbitre del partit, la senyora Gallardo Pérez, va veure com Urdiales era agafat de la samarreta en un córner i va assenyalar la pena màxima favorable al Lloret. Edu Urdiales no ho va dubtar, va llançar i va fer pujar el 4-3 amb el que va finalitzar un partit ple de gols i d’emoció.

Amb aquesta victòria, i l’empat del Camprodon a Caldes de Malavella, els Lloret es troba ja a només 1 punt de la segona posició i de la zona de promoció.

La propera jornada serà de descans pels homes de Lluís Ponsdomènech, a causa de la retirada de l’EF Garrotxa. Així, doncs, el partir següent es tornarà a jugar a casa i serà davant el CF Amer.

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Marc Soler, Héctor (Sergi, 86’), Manel Pujadas; Batllosera, Chaves (Garro, 86’), Riky (Kiko, 60’), Àlex Bertran (Cristian, 60’); Edu Urdiales i Pecci (Cuenca, 69’)

CF Salt: Jose, Gerard, Ferragut, Mato, Patrick (David), Chillaron, Horacio (Pajares), Pepelu, Vili, Víctor i Xino

Gols: 1-0 Batllosera (2’), 1-1 Vili (14’), 2-1 Pecci (20’), 2-2 Chillaron (44’), 3-2 Edu Urdiales (46’), 3-3 Xino (80’) i 4-3 Edu Urdiales (p.) (84’)

Àrbitre: Gallardo Pérez. T.G.: als locals Batllosera, Chaves i Pecci, i als visitants Mato, David i Pajares. T.V.: expulsat el jugador del Salt, Chillaron, per doble amonestació (53’), i l’entrenador del Lloret, Lluís Ponsdomènech, amb vermella directa (73’).

Incidències: Jornada 23 de la Primera Regional. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar)

El millor del Lloret: Albert Batllosera. El mig-centre creatiu va tornar a mostrar un gran nivell d’exigència i, setmana a setmana, va deixant aquells detalls de qualitat que el fan ser un dels millors jugadors de la competició. A més, Batllosera va ser l’autor del primer gol i va donar l’assistència del tercer.