dijous, 4 de març del 2010

LES REACCIONS D'... ALBERT BATLLOSERA

“Pujar a Preferent? Sí, per què no?”


Tres punts. Aquesta és la distància en que es troba el CF Lloret de la segona posició, la que dóna opció a promocionar per pujar a la Regional Preferent. Actualment, l’ocupa l’UE Camprodon, la darrera víctima de l’equip lloretenc. Diumenge passat, els homes de Lluís Ponsdomènech van vèncer per 1-2 i es van fer amb el gol average particular. Aquest era, fins ara, el partit més important de la temporada. Un dels jugadors de l’equip, Albert Batllosera, explica que “el d’aquesta setmana tornarà a ser un partit important, perquè ara que ens trobem a un sol partit, tots són importants. Hem passat la clau per no quedar despenjats, perquè perdre hagués estat molt dur”. Eren conscients de que tot passava per guanyar a Camprodon i que una derrota deixaria l’equip pràcticament sense opcions, tot i així, Batllosera assegura que dins el vestidor “no es va parlar de derrota. Anàvem amb la dinàmica que portem i la confiança que té l’equip. Sempre es va parlar de sortir a guanyar, que era l’únic que ens valia”.


Va ser un partit disputat que el Lloret va saber resoldre amb justícia, autoritat i amb un punt de sort, ja que el gol va arriba en l’últim minut del partit. Va ser obra d’Inal Maliti. El jove futbolista, que l’any passat va finalitzar la seva etapa com a juvenil, es trobava “eufòric” i “molt content” segons explica Batllosera. A banda d’aquest fet, el partit no va estar exempte de polèmica, com ja és habitual. L’àrbitre del partit, Fanals Huertas, va expulsar dos jugadors del Camprodon i va donar com a vàlid un gol en possible fora de joc per als locals. Sobre la jugada de l’1-0, el mig-centre del Lloret explica que “en la posició que jo tenia dins el camp no hi havia una bona visió, però els companys em van comentar que era fora de joc. Però, bé, no ens podem parar a parlar dels àrbitres, hem de ser homes de treball”. Respecte el partit, Batllosera destaca que “no ens esperàvem el conformisme que va demostrar el Camprodon. Nosaltres érem els únics que volíem guanyar el partit”.


Al finalitzar l’encontre, de nou l’àrbitre i els seus assistents van adquirir el protagonisme. Tot va començar amb les protestes dels aficionats locals, que esperaven l’equip arbitral a l’entrada dels vestuaris. Sobre aquests incidents, Albert Batllosera reconeix que “passa a tots el camps. Quan es perd un partit en el minut 95 les culpes són per l’àrbitre. En aquest cas, l’àrbitre va seguir un criteri molt ràpid a l’hora de treure targetes i ells no van saber llegir-ho. Nosaltres ens vam controlar, però les expulsions d’ells són totalment justes. No s’ho esperàven, perdre”.


Amb aquests tres punts, com ja hem dit abans, el Lloret es situa a només un partit de la promoció que dóna accés a la Regional Preferent. Sobre el fet que el Lloret pugui jugar en una categoria superior la temporada vinent, Albert Batllosera creu que “sí. Per què no? Tenim plantilla i ho hem estat demostrant. Som dels únics equips que hem donat guerra a tothom. Hem d’anar partit a partit, perquè ens queden camps molt complicats, però els més regulars, de moment, som nosaltres”.


El proper partit es jugarà a casa davant el CF Salt. A la primera volta, empat (0-0). “Va ser un partit molt travat, però jo crec que ens va enganxar en una dinàmica en que molts no ens coneixíem i ara estem en una dinàmica totalment positiva. L’equip confia molt en ell, el que passa és que no serà fàcil. El Salt vindrà aquí i es tancara a darrera, perquè l’empat ja li va bé”, explica Batllosera. El partit es podrà seguir diumenge vinent, a partir de les 12 del migdia, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.