dilluns, 1 de març del 2010

UE CAMPRODON 1 - 2 CF LLORET

‘Chigrygol’, remuntada i a tres punts


Victòria in-extremis del CF Lloret al camp de l’UE Camprodon per un marcador d’1-2, en el partit corresponent a la jornada 21 de la Primera Regional. Els locals es van avançar per mitjà de Plana, però Riky i Inal van anotar els gols de la remuntada.


Partit de bojos i amb emoció fins el final el que es va viure diumenge a Camprodon i d’on el Lloret va sortir molt reforçat moralment i, també, pel que fa a la situació en la lliga. Es tractava d’un partit clau que havia de decidir quines eren les possibilitats real de l’equip en la seva lluita per la segona posició. Tot passava per guanyar (ja que una derrota hagués deixat l’equip a 9 punts de la promoció) i així va ser. Els lloretencs van saber patir, aguantar i resoldre un partit molt complicat. L’entrenador, Lluís Ponsdomènech, va apostar pel mateix onze que va golejar (3-0) al FC Vilamalla la passada jornada. L'única novetat va ser el debut de Kiko Lazo amb la samarreta del Lloret en l'actual temporada, ja que recordem que es tracta d'un jugador que ja va defensar els colors lloretencs en anys anteriors.


El partit, tot i que no va ser massa vistós, va guanyar en emoció a mesura que van anar passant els minuts. A la primera part, el Lloret va buscar el gol amb més insistència i es va fer l’amo del centre del camp amb Albert Batllosera i Jose Chaves. Tot i així, les ocasions no van crear un perill excessiu. El Camprodon, per la seva part, que amb prou feines va arribar a l’àrea lloretenca, es va trobar amb l’1-0 en una jugada polèmica en que els lloretencs van demanar fora de joc. El gol va ser obra de Plana, que va superar Jaume Prado en la seva sortida. En aquells moments, el Camprodon jugava amb un home menys, arran de la justa expulsió per doble amonestació de Maiky. A la represa, el Lloret va sortir amb les idees clares i va fer el gol de l’empat per mitjà de Riky. Amb superioritat numèrica, els de Ponsomènech van continuar amb la idea de buscar els tres punts i les ocasions van arribar, però no es van materialitzar, en part, per tota una sèrie de fores joc assenyalats pel linier i que van portar les discussions dels visitants. D’altra banda, el Camprodon només va disposar d’una oportunitat per tornar a posar-se per davant en el marcador però Jaume Prado, amb una gran intervenció, va evitar el gol. A les acaballes del partit, els locals va patir una altra expulsió, també merescuda, de Quetxa. El Lloret, que ja buscava el gol a la desesperada, va trobar el camí en el jove Inal Maliti, que acabava d’entrar en el terreny de joc, i que va enviar la pilota al fons de la porteria provocant el deliri i la bogeria a la banqueta lloretenca. Sense temps per a res més, va finalitzar el partit. Després del xiulet final, es va produir una pica-baralla entre els jugadors, que va acabar sense incidents, i els aficionats locals, fruit de la tensió del moment i de la desesperació per haver perdut en l’últim instant, la van pagar de menera lamentable amb el col·legiat del partit, que no va perjudicar en res als locals, ja que les dues expulsions van ser totalment justes.


Amb aquests tres punts, el Lloret en suma 36. Es manté a la tercera posició i es troba a només 3 de la segona posició, que l’ocupa el mateix Camprodon amb 39 punts.

La propera jornada, els homes de Lluís Ponsdomènech jugaran a casa, davant el CF Salt, on buscaran la novena victòria consecutiva com a locals. Serà diumenge vinent, a partir de les 12 del migdia, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.


CF Lloret: Prado; Jordi Valls (Sergi), Marc Soler (Inal), Héctor, Manel Pujadas; Batllosera, Chaves (Àlex Bertran), Cuenca (Àngel), Riky (Kiko); Edu Urdiales i Pecci


UE Camprodon: Sala, Prieto, Maiky, Capi (Vila), Arimany, Calm, Óscar (Valent), Martí (Éric), Plana, Luque (Falguera) i Quetxa


Gols: 1-0 Plana (39’), 1-1 Riky (50’) i 1-2 Inal (94’)


Àrbitre: Fanals Huertas. T.G.: als lloretencs Jordi Valls, Marc Soler, Héctor i Manel Pujadas. T.V.: per doble amonestació, als jugadors del Camprodon Maiky (32’) i Quetxa (83’)


Incidències: Jornada 21 de la Primera Regional. Camp de la Vila (Camprodon).


El millor del Lloret: Marc Soler. El defensa lloretenc continua en un gran estat de forma. Va mostrar-se molt segur, tallant jugades de perill i controlant des de darrera la línia defensiva, ordenant les posicions de la resta de jugadors.