dilluns, 3 de maig del 2010

CE ABADESSENC 3 - 0 CF LLORET

I aquí s’acaba tot?


Derrota del CF Lloret davant el CE Abadessenc per un marcador de 3-0, en el partit corresponent a la jornada 30 de la Primera Regional. Tres gols del rival Miquel Soler van servir per donar la victòria als locals.


Pas enrere i potser definitiu el que va donar dissabte el Lloret a Sant Joan de les Abadesses. Els homes de Lluís Ponsdomènech van tornar a punxar davant un dels equips de la part baixa de la classificació i, ara, la distància respecte del Camprodon, que recordem que és qui ocupa la zona de promoció, s’amplia a quatre punts. Encara, però, matemàticament, no està tot perdut, però la situació ja no és la mateixa. Tot i comptar amb el gol average, els lloretencs no poden fallar en cap dels quatre partits que li resten (Bescanó, Ripoll, l’Escala i Tordera) i el Camprodon ha de punxar en dos dels seus també quatre partits (Roses, Tossa, Bosc de Tosca i Bisbalenc). Són uns resultats complicats però que el Lloret buscarà i lluitarà fins el final per a jugar aquesta promoció a la Regional Preferent.


Davant l’Abadessen, quatre canvis en l’alineació respecte l’onze que va vèncer a casa l’Atlètic Bisbalenc. Inal va ocupar el centre de la defensa amb Marc Soler, per la baixa del capità Héctor Hermoso; Àlex Bertran va tornar al lateral esquerre, ja que Manel Pujadas va actuar com a interior; i van recuperar la titularitat dos homes d’atac com Héctor Cuenca i Dani Pecci.


El partit va començar amb males notícies, ja que l’Abadessenc es va avançar molt d’hora en el marcador. Va ser en el minut 9, a la sortida d’un córner, quan Miquel Soler, aprofitant la pentinada d’un company, va fer el primer gol de la tarda. El Lloret, mentre, era el dominador del joc i buscava la porta rival sense sort en el remat i en les decisions arbitrals, ja que els lloretencs van protagonitzar diverses accions polèmiques que l’àrbitre del partit, Espinosa Díaz, no es va decidir a assenyalar. Abans del descans, un jugada al contraatac va suposar el 2-0. De nou, Miquel Soler, va superar Jaume Prado i va anotar el segon. A la represa, l’entrenador, Lluís Ponsdomènech, va buscar solucions més ofensives i va donar entrada a jugadors com Riky, Kiko o Batllosera. Tot i així, no hi va haver fortuna i el Lloret no va trobar el camí del gol. Sí que el va trobar, per tercera vegada, el local Miquel Soler, que, ja a les acaballes del partit, va firmar un hat trick amb el definitiu 3-0.


Aquesta derrota deixa el Lloret a la tercera posició amb 48 punts, per darrera del Camprodon que en té 52. El proper partit pels homes de Lluís Ponsdomènech es jugarà a casa davant el CD Bescanó. Es podrà seguir, diumenge vinent, a partir de les 12 del migdia, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.


CE Abadessenc: Pichi, Serra, Toni Coma, Xevi Coma, Evarist (Pol), Toni Espiñeira, Casas, Ivan (Dani), Miquel Soler (Joel), Miki Espiñeira (Franch) i Edgar


CF Lloret: Prado; Jordi Valls (Sergi), Marc Soler, Inal (Riky), Àlex Bertran; Garro, Chaves (Batllosera), Cuenca, Manel Pujadas (Àngel); Edu Urdiales i Pecci (Kiko)


Gols: 1-0 Miquel Soler (9’), 2-0 Miquel Soler (38’) i 3-0 Miquel Soler (84’)


Àrbitre: Espinosa Díaz. T.G.: als locals Serra, Xevi Coma, Toni Espiñeira, Casas, Ivan i Miquel Soler, i als visitants Kiko i Manel Pujadas. T.V.: cap.


Incidències: Jornada 30 de la Primera Regional. Camp Municipal (Sant Joan de les Abadesses).