dilluns, 19 d’abril del 2010

EF BOSC DE TOSCA 1 - 2 CF LLORET

El Lloret fa perdre els papers al Bosc de Tosca

Victòria del CF Lloret al camp de l’EF Bosc de Tosca per un marcador d’1-2, en el partit corresponent a la jornada 28 de la Primera Regional. Dos gols d’Edu Urdiales, a la segona meitat, van servir per remuntar un marcador advers d’1-0.

Tres punts d’or. El Lloret va sumar un triomf molt important a Les Preses en un partit molt complicat i ple de polèmica, a causa de l’actuació arbitral, que va anar adquirint protagonisme a mesura que van anar passant els minuts. Els de Lluís Ponsdomènech van saber sobreposar-se i, amb una bona segona part, van aconseguir la tercera victòria com a visitants. Són tres punts molt importants, ja que el Camprodon va vèncer a Salt per 1-4 i continua situat a la segona posició, 1 punts per davant dels lloretencs, que el podrien superar si puntuen la setmana vinent davant el Bisbalenc.

El tècnic Ponsdomènech va introduir tres canvis en l’alineació respecte l’onze que es va enfrontar la jornada anterior davant el Tossa. Va donar entrada a Àlex Bertran, que va formar a la defensa, per darrera de Manel Pujadas, que va actuar d’interior. Àngel Vadillo va debutar com a titular al mig del camp, acompanyant Albert Batllosera. I va tornar a la defensa el capità Héctor Hermoso.

La primera part no va ser massa bona i, tot i que el Lloret ho va intentar, les ocasions de gol van ser escasses. La més clara, però, la va tenir Jorge Garro, que va errar en la definició quan encarava sol al porter rival. El conjunt local, per la seva part, va enviar al fons de la porteria l’única ocasió de perill que va crear, en una rematada de cap que va superar Jaume Prado. A la represa, els lloretencs van posar la directa i van començar a crear perill amb jugades per les bandes. El gol de l’empat, però, no va arribar fins passada la mitja hora del segon temps, quan Urdiales va aprofitar una passada de la mort de Riky per fer l’1-1 momentani. Els jugadors del Bosc de Tosca van reclamar fora de joc i el partit es va aturar per canviar els liniers de banda, ja que un d’ells es sentia increpat per l’afició local. Després d’això, de nou Edu Urdiales, amb la col·laboració del porter rival, va fer el seu divuitè gol, el de la remuntada. En els últims minuts de partit, el Lloret va saber defensar l’1-2 amb autoritat, conscient que aquests punts no es podien escapar. Amb el xiulet final i amb la imatge de tots els jugadors fen una pinya i celebrant la victòria, va finalitzar el partit. Una victòria patida on es va poder tornar a veure l’olfacte golejador d’Urdiales, que amb 18 gols és el màxim golejador de la Primera Regional, i on va destacar l’actuació de Kiko per banda dreta, aportant molt desequilibri i velocitat.

Amb aquests tres punts, el Lloret ja en suma 45 i continua immers en la lluita per la segona plaça. El proper partit pels homes de Ponsdomènech es jugarà a casa davant l’Atlètic Bisbalenc. Es podrà seguir, diumenge vinent, a partir de les 12 del migdia, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Marc Soler, Héctor, Àlex Bertran; Batllosera, Àngel, Jorge Garro, Manel Pujadas; Kiko i Edu Urdiales

També van jugar: Riky, Cuenca, Inal, Sergi i Chaves

Gols: 1-0 (35’), 1-1 Edu Urdiales (78’) i 1-2 Edu Urdiales (89’)

Incidències: Jornada 28 de la Primer Regional. Camp Municipal Bosc de Tosca (Les Preses).