dilluns, 10 de maig del 2010

CF LLORET 3 - 1 CD BESCANÓ

Fan els deures


Victòria del CF Lloret a casa davant el CD Bescanó per un marcador de 3-1, en el partit corresponent a la jornada 31 de la Primera Regional. Després d’un ràpid gol del conjunt visitant, Héctor Hermoso, Edu Urdiales i Albert Batllosera van remuntar el partit.


El Lloret, després de l’ensopegada a Sant Joan de les Abadesses, es va retrobar amb la victòria i va sumar tres punts necessaris per a continuar lluitant amb el Camprodon per la segona posició, que dóna accés a jugar la promoció a Regional Preferent. Tot i així, aquesta victòria deixa les coses tal i com estaven, ja que els del Ripollès van vèncer a casa davant el Roses (3-1). Així, doncs, continua la distància de quatre punts, a falta de nou per jugar-se. És un repte complicat, però el Lloret lluitarà fins el final com ho va fer aquest diumenge davant el Bescanó.


El tècnic, Lluís Ponsdomènech, com ja és habitual, va introduir canvis en l’onze titular respecte el que va jugar la setmana passada davant l’Abadessenc. Sergi va ocupar el lateral dret en substitució de Jordi Valls, que no va jugar per molèsties físiques. També, com a novetats, Héctor Hermoso va tornar al centre de la defensa i Batllosera al centre del camp.


Les coses no van començar massa bé pels homes de Ponsdomènech que, als sis minuts de joc, es van trobar amb el marcador en contra, amb un gran gol des de llarga distància. Semblava que entrarien els dubtes i tornarien els fantasmes de partits anterior, però no va ser així i el Lloret es va refer i va resoldre amb paciència. Abans del descans va arribar l’empat. El capità Héctor va rematar al fons de la xarxa un servei de córner. Amb l’empat momentani, el Lloret va sortir a jugar la segona part amb la idea clara de buscar el gol de la victòria i el va trobar des del punt de penal. El llançament el va fer Edu Urdiales, que no va perdonar des dels onze metres. El veterà davanter ja suma un total de 21 gols i continua com a màxim golejador del Lloret i de la Primera Regional. A partir d’aquest moment, i amb el marcador a favor, el Bescanó va buscar la reacció però els lloretencs no es van deixar sorprendre i van decidir buscar el gol de la sentencia. Aquest va arribar a les acaballes del partit. L’autor del gol va ser Albert Batllosera, que va fer el definitiu 3-1.


Amb aquesta victòria, el Lloret continuarà situat a la tercera posició amb 51 punts, a 4 del Camprodon que en té 55. El proper partit es jugarà al camp del CF Ripoll. Serà diumenge vinent, a partir de les 4 de la tarda, a Ripoll.


CF Lloret: Prado; Sergi, Marc Soler, Héctor (Inal), Àlex Bertran (Riky); Batllosera, Chaves, Garro (Pecci), Cuenca (Kiko), Manel Pujadas; i Edu Urdiales (Cristian)


CD Bescanó: Fran, Dieguito, Narcís, Horta, Palomeras (Xifrà), Arana, Carreras (Virulés), Serinyà, Pere Bagé, Nene (Abel Pi) i Pitu Pujol


Gols: 0-1 Pere Bagé (6’), 1-1 Héctor (40’), 2-1 Edu Urdiales (p.) (54’) i 3-1 Batllosera (85’)


Àrbitre: Vela Lechuga. T.G.: als locals Héctor i Marc Soler, i als visitants Arana, Pere Bagé i Pitu Pujol. T.V.: cap.


Incidències: Jornada 31 de la Primera Regional. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).