dilluns, 17 de maig del 2010

CF RIPOLL 1 - 2 CF LLORET

A l’espera d’un miracle


Victòria del CF Lloret davant el CF Ripoll per un marcador d’1-2, en el partit corresponent a la jornada 32 de la Primera Regional. Jorge Garro i Edu Urdiales van ser els anotadors per part del conjunt lloretenc.


De nou, el Lloret va fer els deures en el difícil camp del Ripoll. Tot i així, sembla que no serà suficient i la propera jornada podria quedar sentenciada, de manera matemàtica, la segona posició a favor del Camprodon. Els de Lluís Ponsdomènech, aquesta jornada, jugaven a dos camps, al del Ripoll i al del Tossa. A Ripoll es va guanyar, però a Tossa no es va produir un resultat positiu. El Camprodon, jugant amb un home menys davant un equip ple de suplents que jugava amb el tercer porter i que semblava conformar-se amb no puntuar, va sumar tres punts que, en un principi, podien semblar complicats de guanyar.


Pel que fa al partit de Ripoll, només un canvi en l’alineació titular, respecte a la que va jugar a casa davant el CD Bescanó: Kiko Lazo va tornar a la titularitat per formar en l’atac lloretenc.


El partit es va posar de cara molt d’hora pels lloretencs. Jorge Garro, en el primer minut de joc, va avançar el Lloret. Començava molt bé l’encontre i el Ripoll va forçar la màquina per buscar l’empat. El va trobar en el botes de Teti, que va superar Jaume Prado en un contraatac del conjunt local. Amb el marcador momentani d’1-1 es va arribar al temps de descans. A la represa, el Lloret va sortir a per la victòria i va intentar arribar amb perill a l’àrea del porter rival Cristian, però, tot i així, les ocasions no arribaven amb massa claredat. El Lloret necessitava els tres punts per continuar somniant i el Ripoll no ho estava posant gens fàcil. Llavors, els de Ponsdomènech van tornar a aprofitar-se del màxim golejador de la categoria, que juga amb la samarreta del Lloret. Edu Urdiales, des de 30 metres, va fer el gol de la victòria, un gran gol que va donar els tres punts al conjunt lloretenc.


Amb aquests tres punts, el Lloret finalitza la jornada en la tercera posició amb 54 punts, a 4 del Camprodon que és segon amb 58. El proper partit es jugarà davant el FC l’Escala. Es podrà seguir diumenge vinent, a partir de les 12 del migdia, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.


CF Ripoll: Cristian, Joan (Selles), Francolí, Aitor, Gerriga, Teti, Coti, Guillem, Bermudes, Arnau i Salés (Subi)


CF Lloret: Prado; Sergi, Marc Soler, Héctor, Àlex Bertran; Garro, Chaves, Cuena, Manel Pujadas; Kiko i Edu Urdiales


Gols: 0-1 Garro (1’), 1-1 Teti (20’) i 1-2 Edu Urdiales (82’)


Àrbitre: Ramón Puig. T.G.: als locals Teti i Bermudes, i al visitant Prado. T.V.: cap.


Incidències: Jornada 32 de la Primera Regional. Camp Municipal (Ripoll).