dijous, 28 d’octubre del 2010

LA PRÈVIA

CF LLORET - FC VILAMALLA



Amb l’empat (0-0) de dissabte passat a Les Preses davant el Bosc de Tosca, els homes d’Edu Urdiales van trencar una ratxa de cinc victòries consecutives. Tot i així, el Lloret vol mantenir una altra ratxa, la de tres victòries seguides com a local. El rival serà el Vilamalla, que arriba situat a la setena posició amb 10 punts (i amb un partit menys) i que la jornada passada va aconseguir una victòria per la mínima (1-0) davant el Bescanó. Tres victòries, un empat i dues derrotes, amb 7 gols a favor i 9 en contra, són els números que presenta aquest Vilamalla. Un rival “difícil i ben treballat, que l’any passat ens ho va posar difícil”, així el defineix Jaume Prado; un Jaume Prado que intentarà mantenir la porteria a cero per tercera vegada consecutiva.


Què va passar en l’últim Lloret - Vilamalla?


El Lloret de Ponsdomènech va perdre a l’anada per 2-1 a Vilamalla, però el partit de la segona volta, en la jornada 21, disputat a Lloret de Mar, va ser molt diferent. Els lloretencs van resoldre per un clar 3-0, un resultat que queda curt, ja que van ser moltes les ocasions de les que va disposar el conjunt local. Els golejadors de la jornada van ser Dani Pecci (29’), Albert Batllosera (55’) i Edu Urdiales (60’). Va ser una bona jornada pels interessos del Lloret, ja que Camprodon i Figueres van perdre els seus partits. Els de Ponsdomènech s’acostaven a 6 punts de la zona de promoció i la jornada següent s’enfrontaven al Camprodon.


Esperem que el Camp del Molí continuï essent inexpugnable com fins ara i el Lloret torni a sumar els tres punts. Dissabte vinent, a partir de les 4 de la tarda, Lloret - Vilamalla, amb arbitratge del gironí López Morente.