dilluns, 1 de novembre del 2010

CF LLORET 2 - 0 FC VILAMALLA

Dos minuts, tres punts

Victòria del CF Lloret a casa davant el FC Vilamalla per un marcador de 2-0, en el partit corresponent a la jornada 8 de la Primera Regional. Cristian Cuerva, des del punt de penal, i Marc Ribas van ser els autors dels gols.

El Lloret recupera el liderat de la Primera Regional. Després de l’empat a Les Preses, els d’Edu Urdiales es van retrobar amb la victòria en un partit dominat pels locals i que es va decidir en dos minuts, on es van produir els dos gols i una expulsió. És una victòria que deixa els lloretencs a la primera posició, després de l’empat del Ripoll a Sant Hilari (1-1) i de la derrota del Tordera a casa davant l’Abadessenc (0-2). A més, serveix per fer més grans els números d’aquest Lloret que acumula ja 6 victòries i un total de 7 jornades consecutives sense conèixer la derrota. A més, és l’equip menys golejat (7 gols) i un dels més golejadors (17 gols).

Tres canvis, els que va introduir Edu Urdiales: Jordi Valls i Chema van recuperar la titularitat en defensa i Riky va ocupar, en atac, el lloc de Dani Cuerva, sancionat amb un partit després de l’expulsió al camp del Bosc de Tosca.

Si el Lloret hagués marxat al descans amb un marcador favorable de 0-3 no hauria estat res estrany, ja que van tenir oportunitats per fer-ho. La mala punteria, l’encert del porter rival i, en especial, els pals van provocar el 0-0 al descans. Durant el primer temps, a més, Edu Urdiales es va veure obligat a modificar la defensa a causa de la lesió de Manel Pujadas, que va patir un esquinç; home per home, el seu lloc el va ocupar Àlex Bertran. A la represa, però, el Lloret va resoldre, i ho va fer en dos minuts (57’ i 58’). L’1-0 va arribar des dels onze metres, després que l’àrbitre López Morente assenyalés penal del porter Roca sobre Dani Pecci. L’encarregat de transformar la pena màxima va ser Cristian Cuerva. Un minut després, i sense temps per a la reacció del Vilamalla, Marc Ribas va rematar a gol una centrada que va significar el definitiu 2-0. En dos minuts, els lloretencs van sentenciar el matx. Acte seguit, els d’Edu Urdiales van patir l’expulsió d’Héctor Cuenca, per vermella directa, i van haver de jugar la resta de l’encontre en inferioritat numèrica. El Vilamalla va intentar retallar distàncies però Jaume Prado va poder deixar la porteria a cero per tercera vegada consecutiva.

Amb aquesta victòria, el Lloret es col·loca líder en solitari amb 19 punts. La propera jornada, interessant derbi de la Selva Marítima: Tossa – Lloret. Serà diumenge vinent, a partir de les 4 de la tarda, des del Camp Municipal de Tossa de Mar.

CF Lloret: Prado; Jordi Valls (Inal), Marc Soler, Chema, Manel Pujadas (Àlex Bertran); Chaves, Cuenca, Riky, Ribas (Àngel), Cristian (Alberto); i Pecci (Zamora)

FC Vilamalla: Roca, Giró, Pau, Simón (Gabi), Ivi, Serra (Cardosa), Vilarodona, Carutxo, Linares (Genís), Vila (Víctor (Ceballos)) i Gerard

Goles: 1-0 Cristian (p.) (57’) i 2-0 Ribas (58’)

Àrbitre: López Morente T.G.: als locals Jordi Valls, Chaves, Riky i Ribas, i als visitants Roca, Pau, Serra i Carutxo. T.V.: expulsat el jugador del Lloret Cuenca (59’).

Incidències: Jornada 8 de la Primera Regional. Camp Municipal El Molí (Lloret de Mar).