dijous, 11 de novembre del 2010

LA PRÈVIA

CF LLORET – CF AMER



D’un derbi a un altre derbi. Arriba l’Amer, un altre equip que sempre posa en dificultats el Lloret i que sempre surt amb molta motivació. El protagonista del partit, però, serà el terreny de joc. El futbol de Primera Regional tornarà aquest dissabte al Camp Municipal d’Esports, deixant el Camp del Molí, que havia estat l’escenari dels partit del Lloret com a local.


L’Amer arriba a aquesta cita després d’haver guanyat a casa davant el Bescanó per 3-2. Els números que presenta fins a la data són els següents: 3 victòries, 2 empats i 4 derrotes, amb 12 gols a favor i 21 en contra. Parlant de números, els d’Edu Urdiales volen seguir amb els seus bons registres. Fins el moment són un dels més golejadors de la categoria, amb 19 gols, i l’equip menys golejat, amb 7 d’encaixats. Els lloretencs buscaran la cinquena victòria consecutiva a casa, on segueixen invictes, i el cinquè partit, també consecutiu, amb la porteria a cero.


Què va passar en l’últim Lloret – Amer?


El derbi de la temporada passada, corresponent a la jornada 25, va fer que sl homes de Lluís Ponsdomènech es situessin a la segona posició, gràcies a la derrota del Camprodon a Figueres. Un empat era suficient per aconseguir-ho, però els lloretencs van sumar els tres punts amb una victòria per 2-0. Va ser un partit poc vistós on el Lloret es va tornar a aprofitar de l’estat de gràcia que presentava, per aquells mesos, Edu Urdiales, que va ser l’autor dels dos gols. El primer va ser de penal (65’) i el segon va ser en una jugada de contraatac en que no va perdonar davant el porter rival (74). Just abans del 2-0, l’Amer va desaprofitar un llançament de penal, que va sortir molt desviat de la porteria de Jaume Prado.


Per trobar l’enfrontament anterior amb l’Amer, hem d’anar dues temporades endarrere, quan el Lloret competia a la Regional Preferent a les ordres de Fede Domínguez. Aquell dia, sota la pluja, el Lloret va vèncer per 3-2 l’Amer, amb un gol del capità Héctor Hermoso i dos de David Mancheño, l’últim, el 3-2, va ser en el temps afegit (92’).


Dissabte torna un nou Lloret – Amer. Es podrà seguir, a partir de les 4 de la tarda, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar, amb l’arbitratge del gironí Expósito Pedregosa.