dilluns, 6 de desembre del 2010

CD BESCANÓ 0 - 2 CF LLORET

Fan els deures i ja pensen en el Ripoll


Victòria del CF Lloret al camp del CD Bescanó per un marcador de 0-2, en el partit corresponent a la jornada 13 de la Primera Regional. Marc Ribas, a la primera part, i Àngel Vadillo, a la segona, van ser els autors dels gols.


Partit molt treballat i molt dur el que van jugar i guanyar els homes d’Edu Urdiales, que continuen amb la seva ratxa de victòries i jornades sense conèixer la derrota. Abans de l’encontre davant el Ripoll, que serà el proper rival, s’havia de guanyar al Bescanó, un equip amb jugadors de gran nivell que hauria d’estar en una posició molt més elevada de la classificació. Els lloretencs, de nou, van imposar la seva autoritat: van mostrar contundència en atac i seguretat en defensa. La porteria va ser ocupada per Javi Tato, ja que Jaume Prado estava sancionat, i el jove porter va poder finalitzar el partit amb el portal a cero.


Com sempre, Edu Urdiales va introduir canvis en l’alineació, un total de 4: la ja comentada presència de Javi Tato a la porteria, el retorn de Sergi Ordóñez a la defensa i el de Cristian Cuerva i Dani Pecci a l’atac.


Marc Ribas, com ja és habitual, no va faltar a la seva cita golejadora i va firmar el seu vuitè gol de la temporada; a més, Ribas acumula ja un total de sis jornades consecutives perforant la porteria rival. El 0-1 momentani va fer que el Lloret jugués amb més tranquil·litat davant un Bescanó que va acabar el matx molt en desacord amb l’actuació del col·legiat Sánchez Morenate. Els locals van demanar un penal molt dubtós a l’àrea lloretenca, que hauria comès el porter Javi Tato, que l’àrbitre no va assenyalar. El Lloret, per la seva part, va sentenciar el partit amb un gol d’Àngel Vadillo. El jove jugador lloretenc es va estrenar en l’apartat golejador en el temps de descompte, tancant el partit amb el definitiu 0-2.


Amb aquest triomf, el Lloret manté la distancia de 7 punts respecte el Ripoll que serà el proper rival. Primer contra segon, dissabte vinent, a partir de les 4 de la tarda, des del Camp del Molí. No hi falteu!



CD Bescanó: Fucho, Mató, Recasens (Rubio), Vallejo, Nene, Quer, Palomeras (Rubén), Serinyà (Robert), Quintana, Pere i Gasol (Soler)


CF Lloret: Tato; Sergi, Chema, Manel Pujadas, Àlex Bertran; Chaves (Batllosera), Cuenca (Àngel), Riky, Cristian (Inal), Ribas (Dani Cuerva); i Pecci (Alberto)


Gols: 0-1 Ribas (16’) i 0-2 Àngel (91’)


Àrbitre: Sánchez Morenate. T.G.: als locals Mató, Vallejo i Palomeras, i als visitants Àlex Bertran, Chaves, Cuenca i Pecci. T.V.: cap.


Incidències: Jornada 13 de la Primera Regional. Camp Municipal (Bescanó).



La jornada 13 de la Primera Regional:

Bescanó 0 – 2 Lloret

Ripoll 1 – 0 Besalú

Bosc de Tosca 2 – 1 La Jonquera

Caldes 2 – 2 Camprodon

Tossa 0 – 6 Bisbalenc

Abadessenc 3 – 0 Quart

Amer 1 – 3 L’Escala

Sant Hilari 1 – 3 Tordera

Vilamalla 1 – 1 Sant Gregori


La classificació:

1- Lloret (34 punts)

2- Ripoll (27)

3- Abadessenc (25)

4- Bosc de Tosca (23)

...

15- Bescanó (12)

16- Sant Hilari (12)

17- La Jonquera (11)

18- Tossa (10)


La propera jornada:

Lloret – Ripoll (dissabte, a les 4, Camp del Molí)

Camprodon – Bescanó

Tordera – Caldes

L’Escala – Sant Hilari

Bisbalenc – Amer

Sant Gregori – Tossa

La Jonquera – Vilamalla

Quart – Bosc de Tosca

Besalú – Abadessenc


(Fotos: Diana Martínez)

(Dades del partit: El 9 Esportiu)