divendres, 3 de desembre del 2010

LA PRÈVIA

CD BESCANÓ - CF LLORET



Que la ratxa continuï. Aquesta és la intenció del Lloret i el que buscarà aquest dissabte a Bescanó, en la disputa de la tretzena jornada de lliga de la Primera Regional. Els d’Edu Urdiales, que no saben què és perdre des de la primera jornada, volen fer més gran el coixí de punts que els separa del segon classificat, el Ripoll, que aquesta jornada rebrà a casa al Besalú. Per aquest encontre, el tècnic, Edu Urdiales, no podrà comptar amb el porter Jaume Prado, que haurà de complir un partit de sanció a causa de l’expulsió de la passada jornada; Javi Tato tindrà la seva oportunitat i ocuparà la porteria lloretenca. Tampoc podrà jugar Jordi Valls que, per acumulació de targetes, també descansarà.


Com arriba el Bescanó a aquesta cita? L’afronta des de la dotzena posició, amb 12 punts (3 victòries, 3 empats i 6 derrotes, amb 15 gols a favor i 19 en contra).


Què va passar en l’últim Bescanó – Lloret?


El partit es va jugar a la primera volta de la passada temporada, en la jornada 14. Els homes entrenats per Lluís Ponsdomènech van aconseguir un punt gràcies a un gol de Dani Pecci, quan només faltaven cinc minuts pel final. El resultat va ser d’empat (1-1), en un encontre on els lloretencs van acabar amb dos homes menys, a causa de les expulsions de Riky i Antonio Rivera.


Dissabte a les 4 de la tarda: Bescanó – Lloret. El partit serà dirigit, curiosament, pel mateix àrbitre que la temporada anterior, el gironí Sánchez Morenate.