dimecres, 30 de març del 2011

LA PRÈVIA

CF AMER - CF LLORET

Primer “match ball” de la temporada

Els homes d’Edu Urdiales tindran la primera oportunitat de proclamar-se campions de manera matemàtica diumenge a Amer. Hi ha dues combinacions que ho farien possible: si el Lloret guanya i el Ripoll empata o perd, o bé si el Lloret empata i el Ripoll perd. L’Amer, però, posarà les coses molt complicades, ja que s’estan jugant la permanència a la nova Segona Catalana. Ara per ara, es situen tretzens amb 30 punts. Mentre els lloretencs acumulen ja un total de 19 victòries consecutives, els rivals fa quatre jornades que no troben el camí de la victòria, des de que van superar el Tossa per 3-0 a la jornada 22. En l’última jornada: Bescanó 3 – Amer 1.

Per animar el primer equip, l’entitat ha posat un bus a disposició de tots aquells que vulguin desplaçar-se de manera gratuïta fins a Amer per gaudir del partit. Les places són limitades. Per apuntar-s’hi només s’ha de trucar al telèfon 636 011 739. La sortida serà diumenge, a les 14:30h, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

Josep Valls:

“Lloret es mereix tenir un equip en una categoria superior”

El president del club, Josep Valls, en una entrevista realitzada per Maria Joancomartí en el programa “Bon dia, bona hora”, de Nova Ràdio Lloret, ha parlat sobre la possibilitat de ser campions diumenge al camp de l’Amer.

Enllaç de l’entrevista:

http://www.goear.com/listen/1c006e4/josep-valls-previa-amer-lloret-bon-dia-bona-hora-nova-radio-lloret

Què va passar en l’últim Amer - Lloret?

El de l’Amer sempre ha estat un camp complicat pel Lloret, on les últimes visites han acabat amb derrota. En l’últim enfrontament, els lloretencs, dirigits per Lluís Ponsdomènech, no van poder sumar cap punt i van caure per la mínima (1-0). Un gol a la primera part va sentenciar el Lloret que, tot i ser millor, no va poder treure res positiu. A més, va ser un encontre amb polèmica arbitral, arran de les expulsions del capità Héctor Hermoso i d’Alberto Robledo. Si marxem tres temporades enrere trobem un altre enfrontament a Amer, en aquest cas en la Regional Preferent. A les ordres de Fede Domínguez, el Lloret també va marxar amb les mans buides, amb un resultat en contra de 2-1; el gol lloretenc, que va significar el momentani empat a 1, va ser obra d’Oriol Serra.

Diumenge, a Amer, el Lloret podrà proclamar-se campió de lliga. El partit es jugarà a partir de les 4 de la tarda, amb l'arbitratge del gironí Espinosa Díaz.