diumenge, 14 de desembre del 2014

CF LLORET 1 - 1 TECNOFUTBOL CF

Una mala tarda

Empat (1-1) entre el CF Lloret i el Tecnofutbol CF. Els visitants es van avançar en el primer temps (15’) amb un gol d’Arnau Basagaña però els lloretencs, per mitjà de Rubén Martínez “Peke” van poder salvar un punt tot i que la remuntada es va poder consumar en l’última jugada d’un partit gris.

El Lloret no va poder allargar la seva ratxa de victòries consecutives com a local. En portava 5 i només havia deixat escapar 3 punts del seu Municipal: va ser en la primera jornada, en la derrota contra l’Horta. El Tecnofutbol va aconseguir trencar aquesta dinàmica, aprofitant un mal dia de l’equip lloretenc, que no va aconseguir trobar-se còmode sobre la gespa fins al segon temps. Després d’una primera part pràcticament sense ocasions de gol, els selvatans van poder rescatar un punt en el tram final del partit i, fins i tot, van poder sumar els tres punts en una darrera acció en el temps afegit. L’equip rival, amb una bona pressió, va mostrar-se com un equip rocós i difícil de superar, malgrat la seva situació a la classificació, en què ocupa posicions de descens.

En els primers minuts es va poder comprovar que no era el dia del Lloret. La primera part va comptar amb poques opcions de gol, amb molta lluita en el centre del camp. Els visitants van fer l’1-0 en la primera ocasió clara que van crear. L’autor va ser Arnau Basagaña, amb un xut que va entrar pel mateix escaire. Sense dubte, un dels gols de la jornada. L’equip d’Edu Urdiales va voler reaccionar però no va poder fabricar bones oportunitats de gol. El Tecnofutbol, en el minut 44, es va quedar amb un home menys. Héctor Delgado va ser expulsat per doble groga, després d’una falta sobre Álex Lobo, quan aquest ja buscava la porteria rival. El llançament de falta posterior, servit per Ivi Sebastián, no va tenir premi i el Lloret va arribar al temps de descans amb una derrota momentània i amb males sensacions. A la represa, els locals van aprofitar la superioritat numèrica i van comptar amb més domini del joc i de l’esfèrica. Les millors ocasions, abans del gol, van arribar amb Agi i Peke com a protagonistes. El primer, centrant des de banda dreta, i el segon rematant sense encert. Però l’empat va arribar en el 85’. Kutxo va pentinar de cap un gran desplaçament de Pol Gómez i, davant de la mala sortida del porter visitant, Peke va poder fer l’empat a porteria buida. La remuntada es va poder aconseguir en l’últim instant. Narcís va centrar dins l’àrea però Albert "Kutxo", sol en el segon pal, no va poder connectar amb la pilota quan la graderia ja celebrava el gol.

L’equip lloretenc, després d’aquest empat, baixa fins al setè lloc, amb 23 punts. Dissabte vinent, a les 16:30h, els homes d’Edu Urdiales jugaran en el camp del Molletense. Serà l’últim partit del 2014, abans de marxar a les vacances de Nadal.

CF Lloret: Prado, Ivi, Pol Gómez, Poderoso, Àlex Bertran (Narcís, 69’), Lobo, Riky, Agi, Pol Ros (Kutxo, 60’), Peti (Ángel, 69’) i Peke

Tecnofutbol CF: Pérez, Serrano, Sanchirico, Delgado, Irace, Villaescusa (Shengelaya, 88’), Garro (Fernández, 80’), Castellanos (Rojas, 85’), Molina (Bosch, 46’), Basagaña i Martínez

Gols: 0-1 Basagaña (15’) i 1-1 Peke (85’)

Àrbitre: José Barrera (Anoia). T.G.: als locals Peti, Rubén, Pol Gómez i Àlex Bertran, i als visitants Castellanos, Villaescusa, Pérez, Irace, Garro i Basagaña. T.V.: expulsat, per doble groga, Delgado, del Tecnofutbol (44’).

Incidències: Jornada 14 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).