divendres, 15 d’abril del 2011

LA PRÈVIA

UE CALDES - CF LLORET

Buscar la 22ena victòria consecutiva i fer més gran els registres d’aquest històric CF Lloret. Aquesta és ja l’única motivació que té l’equip d’Edu Urdiales i no és poc. Diumenge, els lloretencs es desplaçaran al Municipal de Can Bernadí, per enfrontar-se a un equip que vol sumar els tres punts per deixar tancada, de manera virtual, la seva permanència. Es tracta del Caldes de Malavella, un equip que la temporada passada ja va posar les coses molt difícils al seu terreny de joc. El camp, de petites dimensions, serà el factor més a tenir en compte pel Lloret. Un Lloret que presentarà les baixes, entre d’altres, dels lesionats Jaume Prado, Àlex Bertran o Cristian Cuerva.

Què va passar en l’últim Caldes - Lloret?

El Caldes - Lloret de la temporada passada va ser el partit corresponent a la primera jornada de la segona volta. Els homes de Lluís Ponsdomènech van caure per 2-1 en un partit per oblidar i on la figura de l’àrbitre va ser el factor més decisiu. Sí, el partit el va dirigir Zarco Murillo, que va perjudicar el Lloret en diverses decisions i amb dues expulsions (el capità Héctor Hermoso i Dani Sánchez, quan aquest es trovaba a la banqueta). El primer gol en contra va arribar en una falta assenyalada com a indirecta però servida de manera directa; Zarco Murillo va concedir el gol. Poc després, el Caldes va fer el 2-0 des del punt de penal. En els últims minuts de la represa, Dani Pecci va retallar distàncies en un llançament de falta, però l’empat no va ser possible.

Diumenge, a partir de les 5 de la tarda, donarà inici aquest Caldes - Lloret. El partit serà dirigit pel gironí Rausi Macià.