dilluns, 18 d’abril del 2011

UE CALDES 2 - 1 CF LLORET

21 com a número rècord

Derrota del CF Lloret a Caldes de Malavella per un marcador de 2-1, en el partit corresponent a la jornada 29 de la Primera Regional. Martínez, pels locals, va fer el primer. Marc Ribas, poc després va aconseguir el gol de l’empat però Cristian Pérez va col·locar el definitiu 2-1.

La ratxa de victòries consecutives d’aquest Lloret queda fixada en 21, i en 27 les jornades consecutives sense conèixer la derrota (des de la primera jornada a La Bisbal, on l’equip va perdre per 4-1). Un equip necessitat com el Caldes, que amb aquest triomf deixa pràcticament resolta la seva permanència la temporada que ve a la nova Segona Catalana, va aconseguir diumenge acabar amb la dictadura futbolística i amb els números rècord d’aquest històric Lloret. En un camp de petites dimensions i on hi bufava un fort vent, els d’Edu Urdiales no van saber trobar el camí de la victòria i els locals, que van ser superiors en la major part del temps, van aconseguir una merescuda victòria.

És cert, tot i que no ho posarem d’excusa, que el Lloret es va presentar al Municipal de Can Bernadí amb un equip marcat per les lesions d’homes importants com Jaume Prado, Jordi Valls, Alberto Robledo, Àlex Bertran o Cristian Cuerva. I amb el capità, Manel Pujadas, i Chema Aguilera encara amb molèsties físiques. Això va suposar que Edu Urdiales proposés una alineació amb diversos canvis respecte l’últim encontre. Les novetats van ser les de Chema, Manel Pujadas, Luis García i Pecci.

El partit va estar dominat pel conjunt local. Per primera vegada en tota la temporada, el Lloret es va veure inferior al seu rival en diferent moments del joc. El partit va arribar al descans amb un momentani 0-0. Tots els gols es van deixar per al segon temps. Quan només s’havia jugat un minut de la represa, Martínez va inaugurar el marcador superant Javi Tato. Amb l’1-0 momentani, el Lloret va buscar l’empat i el va trobar gràcies a un dels golejadors de la temporada, Marc Ribas. Tot i així, el Caldes, necessitat de punts, va fer l’esforç final i es va trobar amb el 2-1, obra de Cristian Pérez. Un gol que el Caldes va celebrar d’una manera poc esportiva. Els ànims, després del tall de mànigues d'algun membre de la banqueta local, es trobaven força caldejats. Això va provocar que Jose Chaves patís la seva primera expulsió de la temporada, per doble amonestació. Amb un home menys, el Lloret no va poder fer l’empat i, amb polèmica i discussions (com la temporada passada), es va arribar al final de l’encontre que posa fi a la ratxa de victòries dels lloretencs.

La propera jornada es jugarà després de Setmana Santa. Serà dissabte dia 30 a casa davant el CD Bescanó. El partit es podrà seguir, a partir de les 4 de la tarda, des del Camp d’El Molí.

UE Caldes: Maré, Gallego, Perezagua (Díaz), Sarrà, Xicres, Martínez, Bartomeu (Quintana), Vaquerizo, Arjona (Subirana), Dacosta i Cristian Pérez (Pineda)

CF Lloret: Tato; Sergi, Marc Soler (Cruz), Chema, Manel Pujadas; Chaves, Àngel (Marcos), Luis García (Bader), Riky, Ribas; i Pecci

Gols: 1-0 Martínez (46’), 1-1 Ribas (56’) i 2-1 Cristian Pérez (73’)

Àrbitre: Rausí Macià. T.G.: als locals Sarrà, Xicres, Bartomeu i Díaz, i als visitants Manel Pujadas, Àngel i Ribas. T.V.: per doble amonestació al jugador del Lloret, Chaves (84’).

Incidències: Jornada 29 de la Primera Regional. Camp Municipal Can Bernadí (Caldes de Malavella).


La jornada 29 de la Primera Regional:

Caldes 2 – 1 Lloret

Ripoll 4 – 1 Bescanó

Sant Hilari 0 – 4 Camprodon

Amer 1 – 4 Tordera

Tossa 2 – 0 L’Escala

Vilamalla 0 – 0 Bisbalenc

Bosc de Tosca 2 – 2 Sant Gregori

Abadessenc 1 – 1 La Jonquera

Besalú 3 – 2 Quart

La classificació:

1- Lloret (79 punts)

2- Ripoll (56)

3- Camprodon (54)

4- L’Escala (44)

...

12- Vilamalla (34)

13- La Jonquera (32) *primer equip en baixar

14- Quart (30)

15- Amer (30)

16- Sant Gregori (29)

17- Tossa (27)

18- Sant Hilari (27)

La propera jornada:

Lloret – Bescanó (dissabte 30, a les 4, Camp d’El Molí)

Camprodon – Caldes

Tordera – Sant Hilari

L’Escala – Amer

Bisbalenc – Tossa

Sant Gregori – Vilamalla

La Jonquera – Bosc de Tosca

Quart – Abadessenc

Besalú – Ripoll